Menu
Zoek
Contact

Welk type levensverzekering heb ik nodig?

Wil je gedurende een bepaalde periode kapitaal opbouwen om jezelf of je familie te beschermen tegen financiële opdoffers? Dan zit je goed met een levensverzekering. Je verzekerde kapitaal wordt uitbetaald bij leven of bij overlijden, afhankelijk van het type levensverzekering.

Wist je dat een overlijdensverzekering en een uitvaartverzekering in principe ook levensverzekeringen zijn? Maar hoe kies je nu de juiste levensverzekering? We geven je hieronder een handig overzicht zodat je de juiste keuze kan maken.

Waarom voor een uitvaartverzekering kiezen?

Met een veelzijdig aanbod is het niet altijd even eenvoudig om te bepalen welke soort verzekering nu het best bij je past. In dit artikel lees je meer over de verschillende types en hun specifieke doelen.

Lees meer
DELA Uitvaartzorgplan
 Levensverzekering Uitvaartverzekering Overlijdensverzekering
Ik wil: Mijn nabestaanden ontzorgen (betalen uitvaartfactuur + Nabestaandenzorg)
Kapitaal opbouwen (bv. pensioensparen) Mijn uitvaartkosten dekken Mijn nabestaanden een verzekerd bedrag nalaten als ik overlijd
Levenslange dekking:
Tijdelijk
Levenslang OF tijdelijk
Verzekerde bedrag: Vooraf bepaald (voor uitvaartkosten)
Vooraf bepaald Vooraf bepaald (voor uitvaartkosten) Vooraf bepaald
Uitbetaling: Bij overlijden, onafhankelijk van het tijdstip van overlijden Bij leven
Bij overlijden, onafhankelijk van het tijdstip van overlijden Bij overlijden voor bepaalde datum OF onafhankelijk van het tijdstip. Lees meer
Kinderen mee verzekerd: Tot 18 jaar  x
Niet standaard x
DELA foto
Maak een simulatie voor een DELA Uitvaartzorgplan op maat
Bereken mijn premie

Waarom het DELA Uitvaartzorgplan iets voor jou is

De uitvaartverzekering van DELA biedt meer dan alleen een financieel houvast. We laten nabestaanden na de uitvaart niet in de steek, maar ondersteunen en begeleiden hen ook tijdens het rouwproces. Wist je dat deze nabestaandenzorg standaard inbegrepen zit? En dat is lang niet het enige. Ontdek nog meer voordelen van ons Uitvaartzorgplan in onze samenvatting.

Wil je meer doen voor je naasten en hen financiële en emotionele ondersteuning bieden wanneer jij er niet meer zal zijn? DELA ontzorgt je nabestaanden. Voor, tijdens en na de uitvaart. Wil je weten hoeveel jouw bijdrage zou zijn voor een DELA Uitvaartzorgplan?
Bereken mijn premie