Menu
Zoek
Contact

Ontdek wat DELA nog meer voor jou kan betekenen

Je geniet als lid van coöperatie DELA verschillende voordelen. Die voordelen zijn eigen aan onze manier van werken: wij denken en handelen met het belang van onze klanten voorop. Vanuit solidariteit, verbondenheid met elkaar en zorg voor elkaar. Die waarden, diep verstrengeld in onze genen, zijn onlosmakelijk verbonden met coöperatie DELA waardoor we voor jou nog meer kunnen betekenen.

Wat dat wil zeggen, zie je in het volgende overzicht:

Persoonlijke voordelen

 • Hulp & advies rond je nalatenschap
  Krijg antwoord op al je vragen over erven en nalaten.
 • Korting
  Geniet van een korting op de uitvaartfactuur bij een DELA Uitvaartondernemer.
 • Ledenconsulent
  Krijg informatie en begeleiding van onze ledenconsulent zodat alles goed geregeld is voor nu en later.
dela

Informatie & inspiratie

Zeggenschap & inspraak

 • Online-ledenpanel
  Geef jouw mening, tips en suggesties voor een nog betere dienstverlening.
 • DELA Fonds
  Bepaal mee hoe we met DELA een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.

Afmelden bij coöperatie DELA

Als nieuwe verzekerde (vanaf 1 oktober 2022), worden jij en jouw (eventuele) medeverzekerden automatisch en vrijblijvend lid van coöperatie DELA. Welkom! Het staat je natuurlijk vrij om jouw DELA Uitvaartzorgplan af te sluiten zonder lidmaatschap van coöperatie DELA. Wens je liever geen lid te worden? Dan kan je dat hier aangeven. Jouw verzekering blijft uiteraard zoals ze is.

Meld je hier af

Onafhankelijke geschillencommissie

Jouw tevredenheid komt bij DELA op de eerste plaats. Ook bij het behandelen van een klacht streven we naar een gepaste oplossing. Toch kan het gebeuren dat je je niet kan vinden in de voorgestelde oplossing. In de loop van 2023 kan je in dat geval jouw klacht voorleggen aan de Belgische Kamer van de geschillencommissie binnen coöperatie DELA.

Lees meer

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA biedt sinds oktober 2022 het lidmaatschap van coöperatie DELA in België aan. Iedereen die sinds dat moment een DELA uitvaartverzekering afsluit wordt automatisch lid. Bestaande verzekeringsklanten zullen in verschillende fases toetreden tot de coöperatie. Tot het moment dat iedereen de mogelijkheid heeft gekregen om lid te worden, kan elke DELA-verzekeringsklant genieten van de voordelen die het lidmaatschap biedt, met uitzondering van verzekeringsklanten die zich actief afmelden. Het lidmaatschap bij coöperatie DELA is niet verplicht: Zo kan je kan een DELA Uitvaartzorgplan afsluiten/hebben zonder lid te worden/zijn van coöperatie DELA.