Menu
Contact

Een mooie rouwtekst, een passende afscheidstekst, een persoonlijke condoleance tekst

Op deze pagina vindt u inspiratie voor een persoonlijke rouwtekst of condoleance tekst, een warme afscheidstekst, innige deelneming teksten, een mooie tekst voor een gepersonaliseerd rouwkaartje, geschikte uitvaart teksten en gepersonaliseerde teksten bij een overlijden. Een welgekomen hulp wanneer u de juiste woorden niet vindt bij een afscheid of uitvaart.

Stuur afscheidsteksten met een persoonlijke boodschap of voorbeden bij een begrafenis door naar uzelf en bewaar gedichten en quotes voor later.

Ontvang het troostboekje

Een vriend, vriendin, kennis of collega is een dierbare of huisdier verloren en u wilt hem of haar graag een hart onder de riem steken met een persoonlijk rouwkaartje. Libelle en DELA geven u de woorden wanneer u even woordeloos bent, in elke rouwsituatie.

Leg uw uitvaartwensen vast

Ontdekt u hieronder een mooie rouwtekst die u graag wilt laten voorlezen op uw eigen uitvaart? Leg deze wens dan vast in onze digitale wilsbeschikking en bewaar ook uw andere uitvaartwensen online. Ook als u geen DELA klant bent, kunt u gebruik maken van deze kosteloze service. Door het invullen van een wilsbeschikking hoeven uw nabestaanden later geen moeilijke beslissingen te nemen. Zo kunnen zij zich na uw overlijden bezighouden met wat écht belangrijk is: het verdriet een plaatsje geven in hun leven.

Denk ook aan een Uitvaartzorgplan

Wilt u uw nabestaanden ook ontzorgen op financieel, praktisch en administratief vlak? Denk dan nu aan later en overweeg een DELA Uitvaartzorgplan.

Titel: