Menu
Zoek
Contact

De lege stoel aan tafel

Kerst is een tijd van warmte, gezelligheid en feest. Maar ook een periode waarin we onze geliefden die er niet meer bij zijn extra hard missen. In deze podcastreeks die DELA samen met Libelle maakte getuigen twee vrouwen over wat ‘de lege stoel’ aan de feesttafel met hen doet en putten ze troost uit de liefdevolle herinneringen aan die ene bijzondere persoon die er niet meer is.

podcast

Een leven lang samen

Kathlijn en haar man Josse waren 43 jaar lang soulmates. Sinds hij er niet meer is moet Kathlijn alleen verder. Met een bang kijkt ze in deze podcast de feestdagen tegemoet. De warme herinneringen aan hun leven samen houden haar recht.

De plagerijen van een broer

Twee jaar geleden, op tweede Kerstdag, verloor Sybilla onverwachts haar broer. Ze hadden de dag voordien nog samen gevierd. Als grote zus blikt Sybilla terug op hun jeugd en koestert ze de broer-zusband die met niets te vergelijken valt.

Meer inspiratie in onze blog

Je staat volop in het leven. Samen met je naasten wil je vandaag mooie herinneringen bouwen. Je staat ook al eens stil bij de zaken die er nog moeten geregeld worden voor wanneer jullie met een afscheid worden geconfronteerd en er nood zal zijn aan troost en ondersteuning. Bij al die levensfasen staan we stil in onze blog.

Naar de blog