Menu
Zoek
Contact

Een uitvaart regelen: bekijk de stappen

We komen er allemaal vroeg of laat wel eens mee in aanraking: een overlijden. Plots moet er heel wat geregeld worden en komt er ontzettend veel op de nabestaanden af. En dit allemaal in een emotioneel moeilijke en zware periode. Een begrafenisondernemer helpt hier graag bij en begeleidt de familie bij het nemen van moeilijke beslissingen. Hij overlegt met de nabestaanden en neemt de organisatie van een gepersonaliseerd afscheid voor zijn rekening.

Vind een begrafenisondernemer

De kosten van een hedendaagse uitvaart

Een gepersonaliseerd afscheid naar jouw wensen kost vandaag al snel 5.000 euro. Als je hierbij de koffietafel, grafsteen en rouwjuwelen telt, zijn bedragen van 7.000 euro en meer geen uitzondering. Ontdek wat een uitvaart naar jouw wensen kost.

Bereken mijn uitvaartkosten

Een uitvaart regelen en bijwonen

Wat moet er allemaal geregeld worden bij een uitvaart? Wij helpen je graag een handje.

Wat zeg ik tegen de familie van de overledene? Welke kledij draag ik tijdens een afscheidsceremonie? Kortom, wat is de hedendaagse rouwetiquette? Een uitvaart bijwonen is gebonden aan ongeschreven regels en wetten. Wij geven je tips en advies.

Een uitvaart regelen

Op zoek naar uitvaartinspiratie?

Welke manieren van begraven en cremeren zijn er? Kan ik een afscheidsceremonie organiseren binnen een bepaald thema (voetbal, motor, groene uitvaart, …)? Waar vind ik inspiratie voor mooie en persoonlijke afscheidsteksten? Welke afscheidsmuziek bestaat er allemaal? Wij helpen je graag op weg!

Naar de pagina uitvaartmogelijkheden