Menu
Zoek
Contact

Boven De Wolken

De vzw Boven De Wolken is zo’n mooi initiatief, dat uitstekend past bij het DNA van DELA en het DELA Fonds. Boven de Wolken kon daarom 5 jaar lang rekenen op de steun van het DELA Fonds.

Interview met Boven De Wolken

Wat is Boven De Wolken? Wat doet deze vzw precies? Hoe is de samenwerking met dé uitvaartspecialist DELA tot stand gekomen? Wat zijn de toekomstplannen van Boven De Wolken? Antwoorden in dit dubbelinterview met de oprichtsters zelf: Anneleen en Sharon.

Boven de Wolken

Boven de Wolken is een wondermooi initiatief van Sharon en Anneleen. Deze bijzondere vzw heeft één doel: ELKE ouder van een sterrenkindje in België de mogelijkheid bieden om kosteloos een fotoreportage te laten maken van zijn/haar overleden sterrenkindje.

Het leren leven met het verlies van je kind vraagt immers heel veel tijd. Het is een turbulente en zware periode met een rollercoaster van gevoelens: instorten, huilen, terug durven lachen en warme herinneringen koesteren. Dat laatste is wat Boven de Wolken voor sterrenouders wil betekenen.

Dankzij de hulp van DELA vijf jaar lang kon de vzw haar activiteiten ook opzetten in Wallonië. Voortaan kunnen sterrenouders in heel België terugvallen op de diensten van Boven de wolken.

Wil je zelf ook graag jouw steun betuigen aan Boven de Wolken? Dan kan je op hun website terecht om een gift te doen, of om zelf een steunactie op te zetten: https://steun.bovendewolken.be/. Boven de Wolken, dankt je alvast voor jouw warme steun.