Bereken uw premie

Via een periodieke bijdrage bespaart u uw nabestaanden later de kosten en zorgen van uw uitvaart. Een hele geruststelling, toch? Meer informatie over het DELA Uitvaartzorgplan.

Waarom een DELA Uitvaartzorgplan?

Met een DELA Uitvaartzorgplan bespaart u uw nabestaanden later de financiële, administratieve en praktische zorgen van uw uitvaart. Alles is op voorhand geregeld. Een hele geruststelling, zowel voor hen als voor u.

Ontdek ons Uitvaartzorgplan

Een vraag over uw jaarlijkse inlichtingen?

Als klant krijgt u tussen midden oktober en midden december een brief of e-mail van DELA over uw jaarlijkse inlichtingen. Dit louter informatief overzicht bevat informatie over de premiebetaling en de stand van zaken van uw polis op 31 december van vorig jaar. Misschien hebt u vragen hierover?

 
Lees hier de antwoorden

Alle uitvaartexperten onder één dak

Onze uitvaartmedewerkers in de uitvaartcentra, crematoria en het repatriëringscentrum staan 24 op 7 voor u klaar met een luisterend oor, advies, empathie, maar vooral met een jarenlange kennis. U kan op hen vertrouwen om alle praktische regelingen bij een overlijden in goede banen te leiden.

 
Vind onze uitvaartlocaties
Ze had altijd volop genoten van het leven, van haar familie, van haar tuin, van reizen. Zo moesten ook haar laatste maanden zijn.

Mama was juist 68 geworden toen ze het nieuws kreeg. Kanker. Uitgezaaid. Ze vertelde het ons, bijna alsof ze zich verontschuldigde dat ze ziek was...

Lees het verhaal van André en Thomas.

Ontdek wat u zelf op voorhand al kan regelen

Successieplanning, een goed idee

Successieplanning houdt in dat u bij leven gaat zoeken naar de meest voordelige manier om uw vermogen over te dragen aan uw nabestaanden. Een wettelijke manier om de successierechten te verminderen.

Lees meer

Onze consulenten nabestaandenzorg staan voor u klaar

Bij een overlijden komen een heleboel administratieve en praktische regelingen kijken. Ook na de uitvaart zijn er nog heel wat zaken te regelen. Nabestaanden weten vaak niet waar ze moeten starten. Onze consulenten nabestaandenzorg zijn specialisten in deze materie en helpen bij administratieve, financiële en juridische kwesties. Zo krijgen families tijd voor wat écht belangrijk is. Het verlies van hun dierbare een plaats geven.

Ontdek onze nabestaandenzorg
Jullie consulent nabestaanden- zorg Willy Kelders heeft ons écht geholpen na de uitvaart van onze papa. Bedankt!

Monique Van Gastel - klant DELA

U was Hooghenraed-klant? Welkom bij DELA!

U heeft één of meerdere uitvaartverzekeringen bij Hooghenraed. We zijn blij u te kunnen melden dat we een akkoord bereikt hebben om de uitvaartverzekeringsactiviteiten van Hooghenraed onder te brengen bij DELA België. U bent voortaan dus klant bij DELA. Van harte welkom bij onze grote en warme familie! Wat houdt deze overstap nu precies in voor u?

Dat leggen we u graag uit
We hadden het thuis niet breed. En toch kreeg papa een mooie begrafenis...

Mama is gestorven toen mijn zus en ik nog jong waren. Papa heeft ons daarna alleen opgevoed. Wij kinderen kwamen niets tekort, maar merkkledij of duur speelgoed hebben we nooit gehad.

Lees het verhaal van Sophie en Isabelle.

Ontdek hoe u uw familie bespaart van financiële zorgen

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost gemiddeld tussen 3.000 en 5.000 euro. De koffietafel, de grafsteen en de concessie zijn hier niet inbegrepen omdat deze sterk verschillen afhankelijk van uw wensen of die van uw nabestaanden. Hoeveel kost een uitvaart naar uw wensen? DELA helpt u graag bij de berekening van een uitvaart die een weerspiegeling is van uw leven. Kent u de kostprijs van uw uitvaart? Dan kunt u op basis van dit bedrag een premieberekening uitvoeren voor een DELA Uitvaartzorgplan.

Krijg een idee van uw uitvaartkosten

Bereken uw premie

7 op de 10 Belgen onderschat de kostprijs van een begrafenis

Volgens een onderzoek in 2011

Elke afscheidsceremonie is uniek

Een mooi gedicht, een intieme live band, een kerk boordevol orchideeën, ... Vandaag is elke afscheidsceremonie uniek maatwerk: een persoonlijke dienst gevormd door de wensen van de overledene, familie en vrienden. De mogelijkheden zijn alvast eindeloos.

Vind inspiratie

Waarom kiezen voor DELA?

DELA staat voor ‘Draagt Elkanders Lasten’ en werd in 1937 opgericht in Eindhoven. In die tijd werden mensen zonder geld ’s morgens begraven in een hoekje van het kerkhof, zonder uitvaartplechtigheid, grafsteen of naambordje . Een groepje mensen vond dit niet kunnen en riep DELA in het leven met één duidelijke missie die tot op de dag van vandaag standhoudt: een waardige uitvaart voor iedereen. Ongeacht rang, stand of inkomen.
Sinds 1989 is DELA ook in België dé uitvaartspecialist die het verzekeren en verzorgen van uitvaarten combineert. Onze 800 DELA-medewerkers streven nog elke dag naar een waardige uitvaart voor iedereen. Wij helpen u: voor, tijdens en na een overlijden.

Bekijk hier de video van Erwin en Barbara

Waarom werken bij DELA?

DELA is een door waarden gedreven organisatie. In ons bijzondere bedrijf worden mensen niet alleen geëvalueerd op hun resultaten maar ook op hun 'BIO-zijn'. Deze afkorting staat voor Betrokken, Integer en Ondernemend. Deze waarden zijn ingebakken in onze bedrijfscultuur en elke collega tracht ze dagelijks in de praktijk te brengen.

Bekijk onze vacatures