Menu
Contact

Hoe kunnen we u helpen?

De medewerkers van DELA staan dag en nacht voor u klaar. Als uitvaartspecialist met meer dan 75 jaar ervaring weten we dat een zinvolle en persoonlijke manier van afscheid nemen écht helpt bij het rouwproces. Daarnaast zorgt het op voorhand regelen van enkele persoonlijke zaken voor gemoedsrust. Daarom willen we er voor u zijn: voor, tijdens en na de uitvaart.

We helpen u in geval van een overlijden of bij vragen, problemen of klachten. Wenst u liever zelf een aantal zaken te regelen? Ook dat kan via MijnDELA.

Uitvaart verzekeren 02 800 87 87ma-vr
8.30u-17u

of

Maak een afspraak
Een overlijden melden? 078 05 05 7824 / 7

of

Vind een begrafenisondernemer

Een vraag?

U heeft een vraag over de producten en diensten van DELA? Stel ze via een handig webformulier en we helpen u graag en snel verder. We hebben uw emailadres nodig om u te contacteren.

Naar het vragenformulier

Een klacht, compliment of suggestie?

De DELA-medewerkers doen elke dag hun uiterste best om een waardig afscheid voor iedereen mogelijk te maken, zonder financiële, praktische of administratieve zorgen. Uw mening over onze producten en dienstverlening vinden we dan ook ontzettend belangrijk. We horen graag wat u van onze service vindt via een gebruiksvriendelijk webformulier.

Geef uw mening

Aanmelden bij MijnDELA 


Nog geen account? Registreer

Meer info

Stuur mij een informatiebrochure over het DELA Uitvaartzorgplan.

Kom eens langs!

Bezoek één van onze hoofdkantoren of ontdek onze begrafenisondernemers en crematoria :

  • Hoofdkantoor Antwerpen
  • Hoofdkantoor Luik
  • Crematoria
  • DELA Uitvaartcentra
Onze uitvaartlocaties