Wij zoeken toffe collega's!

DELA is een organisatie met ruim 820 werknemers. Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s met diverse competenties, achtergronden en ervaringen. Werken bij DELA, dat is werken bij een door waarden gedreven organisatie met een hart voor mensen.

DELA staat voor:

  • opleidingen binnen en buiten de DELA Academy
  • de kans om een mooi evenwicht te vinden tussen werk en privé
  • een aangename werkomgeving in een gezellige sfeer met fijne collega’s
  • een correct verloningspakket in overeenstemming met de markt
  • een solide en betrouwbare onderneming

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie en daarin willen we graag blijven investeren. Wilt u graag aan de slag bij dé Belgische uitvaartspecialist die als enige werkgever het verzekeren en verzorgen van uitvaarten combineert? Solliciteer dan voor één van onze vacatures.

Het is fijn om deel uit te maken van een grote groep als DELA. We kunnen ervaringen en middelen zoals rouwvervoer uitwisselen om onze dienstverlening nog beter te maken.
Thijs Uitterhoeve – Begrafenisondernemer Uitvaartcentrum Timmermans

Jobs en sollicitaties

Stel je eens voor dat je ‘s morgens opstaat en met plezier naar je werk vertrekt. Gewoon omdat je het bedrijf waarvoor je werkt vertrouwt, je trots bent op wat je doet voor die organisatie én het leuk vindt om met jouw collega’s samen te werken. Dat is wat een heel groot deel van de werknemers bij DELA België elke dag doet, als één warme familie voor alle andere families.

Sinds 2009 doet DELA België elk jaar een ‘Great Place to Work’ enquête bij al haar medewerkers. Daarbij meten ze de zogenaamde ‘trust index’ gebaseerd op vijf pijlers: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en collegialiteit. Tijdens de laatste enquête in 2018 realiseerde DELA een trust index van 87%!

DELA, een superfijn bedrijf om voor te werken

Naast dit waarderingscijfers, werd er ook hard gewerkt aan een Cultural Audit, dat resulteerde in een lijvig rapport over de DELA cultuur. Deze beide zijn nodig om deel te nemen aan de 'Great Places to Work' awards. Dit jaar stuurden we voor de tweede maal onze inzending in. De award show vond plaats op 19 maart 2019 in Brussel. DELA belandde in de top 10 van genomineerde bedrijven en behaalde een prachtige 6de plaats! Dat betekent dat deze bijzondere organisatie zich voor de tweede maal op rij een héél jaar lang één van de beste Belgische werkgevers mag noemen! En daar zijn alle medewerkers ontzettend fier op.

Het Best workplaces-logo zal een heel jaar lang schitteren bij DELA België, dé uitvaartspecialist waar het fijn is om te werken en de medewerkers het kloppend hart van de organisatie vormen. 

#voorelkaar
#GPTWBelgium
#Bestworkplaces2018

Wie is DELA en wat doen we voor u?

DELA woordvoerder Marysia Kluppels geeft tekst en uitleg bij de ontstaansgeschiedenis van onze bijzondere coöperatie, het DELA Uitvaartzorgplan en de consulenten nabestaandenzorg.

Een warm welkom bij DELA

Alle nieuwe medewerkers worden op een hartelijke manier onthaald. Drie dagen lang worden ze ondergedompeld in een warm DELA bad. Ze maken kennis met de BIO-waarden die we als organisatie zo belangrijk vinden: Betrokkenheid, Integriteit en Ondernemerschap. Bovendien leren ze de unieke DELA-cultuur waarin feedback en openheid centraal staan beter kennen en voelen ze zich welkom. Dat blijkt ook uit de tevredenheidsenquête die we elk jaar opnieuw onder de DELAnezen organiseren.

Daarna volgen nog enkele maanden waarin de nieuwe medewerker de kans krijgt om mee te lopen met collega’s uit onze 2 bedrijfstakken: verzekeren en verzorgen. Dit om DELA in al haar facetten te leren kennen en een mooi beeld te krijgen van hoe wij mensen proberen te helpen: voor, tijdens en na een overlijden.

Solliciteren bij DELA

Onze recruiters

Sophie Geerinck                                                Gwen Gommers                                                  Birgit Van Hassel

Sophie Geerinck          Gwen Gommers           

Bent u BIO?

DELA is een door waarden gedreven organisatie. In ons bijzondere bedrijf worden mensen niet alleen geëvalueerd op hun resultaten maar ook op hun ‘BIO-zijn’. Deze afkorting staat voor Betrokken, Integer en Ondernemend. Deze waarden zijn ingebakken in onze bedrijfscultuur en elke collega tracht ze dagelijks in de praktijk te brengen. Daarom doen nieuwe medewerkers ook steeds een BIO-test voor ze aangenomen worden. Pas als ze passen bij én zich kunnen vinden in deze belangrijke bedrijfswaarden van DELA worden ze aangeworven.

We doen goed tijdens de doe-goed-dagen!

DELA is er voor elkaar. Maar ook voor anderen. Daarom organiseren we onze doe-goed-dagen. Tijdens die dagen nemen we onze maatschappelijke rol op en steken we de handen uit de mouwen om andere mensen te helpen. Collega’s kunnen dan hun vaste werkplek voor een dag inruilen voor een plek in een sociale organisatie. Zo zijn er al heel wat goede doelen die we geholpen hebben in hun dagelijkse werking: Kamiano (Antwerpen), Moeders voor Moeders (Antwerpen), Onder Ons (Sint-Truiden), Coup d’Envoi (Luik), Resto du Coeur (Namen), …

“DELA is écht een heel bijzonder en warm bedrijf dat dichtbij zijn klanten staat.”

Olivienne Gauvin
Consulent nabestaandenzorg