Menu
Contact

Wij zoeken toffe collega's!

DELA is een organisatie met ruim 820 werknemers. Wij zijn regelmatig op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste collega’s met diverse competenties, achtergronden en ervaringen. Werken bij DELA, dat is werken bij een door waarden gedreven organisatie met een hart voor mensen.

DELA staat voor:

  • opleidingen binnen en buiten de DELA Academy
  • de kans om een mooi evenwicht te vinden tussen werk en privé
  • een aangename werkomgeving in een gezellige sfeer met fijne collega’s
  • een correct verloningspakket in overeenstemming met de markt
  • een solide en betrouwbare onderneming

Onze medewerkers zijn het kloppend hart van onze organisatie en daarin willen we graag blijven investeren. Wilt u graag aan de slag bij dé Belgische uitvaartspecialist die als enige werkgever het verzekeren en verzorgen van uitvaarten combineert? Solliciteer dan voor één van onze vacatures.

Het is fijn om deel uit te maken van een grote groep als DELA. We kunnen ervaringen en middelen zoals rouwvervoer uitwisselen om onze dienstverlening nog beter te maken.
Thijs Uitterhoeve – Begrafenisondernemer Uitvaartcentrum Timmermans

Jobs en sollicitaties

DELA behaalt de 3de plaats voor Great Place to Work 2021!

Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. DELA is zo’n goede werkplek, en mag voor de derde jaar op rij ook de titel ‘Best Workplace’ dragen. Onze warme organisatie behaalde namelijk de 3de plaats in het ‘Great Place to Work’-onderzoek! En ook op Europees vlak behoort DELA tot de beste werkgevers: in 2021 werden we genomineerd als European Best Workplace!

DELA België doet de jaarlijkse GPTW-enquête bij al haar medewerkers reeds sinds 2009. Daarbij meten we de zogenaamde ‘trust index’ gebaseerd op vijf pijlers: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en collegialiteit. Tijdens de laatste enquête realiseerde DELA een trust index van 87%!

DELA, een superfijn en warm bedrijf om voor te werken!

DELA behaalde in maart 2021 naast haar 3de plaats als Best Workplace ook de extra Special Award ‘Caring In Corona Times’, om haar bijzondere aanpak van de coronacrisis. Deze award werd toegekend naar aanleiding van de erkenning, waardering en ondersteuning die DELA haar medewerkers biedt op zowel psychisch, fysisch als sociaal vlak.

Bij DELA beseffen we dat we alleen de beste service en ondersteuning aan klanten en families kunnen bieden als ook onze medewerkers betrokken zijn bij het bedrijf en trots zijn op de werkgever waarvoor ze zich dagelijks inzetten. Daarom doen we er alles aan om optimale werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. We zijn dan ook erg trots dat die inspanningen zich vertalen in een grote tevredenheid bij onze medewerkers. Want zij zijn het kloppend hart van onze organisatie.

#voorelkaar
#GPTWBelgium
#Bestworkplaces2021

GPTW2021

DELA behaalt 8ste plaats op Fopas Awards

DELA, waar talent tot bloei komt

In juli 2020 haalde DELA een mooie achtste plaats bij de Fopas Awards ‘Learning & Development’.

Open leeraanbod gooit hoge ogen

Je talent ontwikkelen, je loopbaan in handen nemen, in eigen tempo bijleren, … Medewerkers die er werk van willen maken, kunnen rekenen op onze steun. Dat viel ook Fopas op. Het opleidingscentrum voor de verzekeringssector bekroonde DELA Verzekeringen met een achtste plaats op de Learning & Development Awards 2020.

Lerende organisatie is groeiende organisatie

Bij DELA vinden we het belangrijk dat mensen kansen krijgen. Om hun talenten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten. Professionele groei en tevredenheid op de werkvloer gaan dan ook hand in hand. Daar varen niet alleen onze organisatie en medewerkers wel bij, maar onze klanten.

We bieden al onze medewerkers jaarlijks een intern opleidingsaanbod: de DELA Academy. Ze kunnen ook externe trainingen aanvragen, zoals die van Fopas, Cevora, Kluwer of andere. Onze ambitie voor de toekomst? Onze opleidingen nog meer afstemmen op specifieke afdelingen, teams en medewerkers.

Wie is DELA en wat doen we voor u?

DELA woordvoerder Marysia Kluppels geeft tekst en uitleg bij de ontstaansgeschiedenis van onze bijzondere coöperatie, het DELA Uitvaartzorgplan en de consulenten nabestaandenzorg.

Een warm welkom bij DELA

Alle nieuwe medewerkers worden op een hartelijke manier onthaald. Drie dagen lang worden ze ondergedompeld in een warm DELA bad. Ze maken kennis met de BIO-waarden die we als organisatie zo belangrijk vinden: Betrokkenheid, Integriteit en Ondernemerschap. Bovendien leren ze de unieke DELA-cultuur waarin feedback en openheid centraal staan beter kennen en voelen ze zich welkom. Dat blijkt ook uit de tevredenheidsenquête die we elk jaar opnieuw onder de DELAnezen organiseren.

Daarna volgen nog enkele maanden waarin de nieuwe medewerker de kans krijgt om mee te lopen met collega’s uit onze 2 bedrijfstakken: verzekeren en verzorgen. Dit om DELA in al haar facetten te leren kennen en een mooi beeld te krijgen van hoe wij mensen proberen te helpen: voor, tijdens en na een overlijden.

Solliciteren bij DELA

Onze recruiters

Sophie Geerinck                             Gwen Gommers                            Birgit Van Hassel                           Stephan Arts                               Mechtilde Holthof

Sophie Geerinck          Gwen Gommers                     Stephan Arts          Mechtilde Holthof

Bent u BIO?

DELA is een door waarden gedreven organisatie. In ons bijzondere bedrijf worden mensen niet alleen geëvalueerd op hun resultaten maar ook op hun ‘BIO-zijn’. Deze afkorting staat voor Betrokken, Integer en Ondernemend. Deze waarden zijn ingebakken in onze bedrijfscultuur en elke collega tracht ze dagelijks in de praktijk te brengen. Daarom doen nieuwe medewerkers ook steeds een BIO-test voor ze aangenomen worden. Pas als ze passen bij én zich kunnen vinden in deze belangrijke bedrijfswaarden van DELA worden ze aangeworven.

We doen goed tijdens de doe-goed-dagen!

DELA is er voor elkaar. Maar ook voor anderen. Daarom organiseren we onze doe-goed-dagen. Tijdens die dagen nemen we onze maatschappelijke rol op en steken we de handen uit de mouwen om andere mensen te helpen. Collega’s kunnen dan hun vaste werkplek voor een dag inruilen voor een plek in een sociale organisatie. Zo zijn er al heel wat goede doelen die we geholpen hebben in hun dagelijkse werking: Kamiano (Antwerpen), Moeders voor Moeders (Antwerpen), Onder Ons (Sint-Truiden), Coup d’Envoi (Luik), Resto du Coeur (Namen), …

“DELA is écht een heel bijzonder en warm bedrijf dat dichtbij zijn klanten staat.”

Olivienne Gauvin
Consulent nabestaandenzorg