Menu
Zoek
Contact
Maak een simulatie voor een DELA Uitvaartzorgplan op maat
Bereken mijn premie

Geniet nog lang met een gerust gemoed

De dood, we denken er liever niet aan... Toch is het de enige zekerheid in ons leven. Voor sommigen nog 'ver van mijn bed', voor anderen heel dichtbij door het verlies van een dierbare, de ouderdom of een slepende ziekte.

Belgen vinden de dood steeds minder taboe. Meer zelfs: ze plannen hun uitvaart tegenwoordig bewust vooraf. Een goede zet, want een overlijden betekent heel wat financiële, administratieve en praktische regelingen. Daarom bezorgt DELA jou info en tips over hoe je zich nu al kunt voorbereiden op later. Zo kan je met een gerust gemoed verder genieten van het leven.

Ontvang brochure per post
image

Alles tot in de puntjes geregeld

Het grootste voordeel van een uitvaartverzekering? Deze dekt de kosten van een begrafenis of crematie, zodat de nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Een hele geruststelling voor hen, en dus ook voor jou. Het DELA Uitvaartzorgplan gaat zelfs nog een stap verder.

Ontdek meer voordelen van een uitvaartverzekering

DOSSIER: successie

Wat zijn successierechten en wie betaalt ze? Hoe kan je ze optimaliseren zodat nabestaanden minder zullen betalen als je er niet meer bent? Vragen die veel mensen zich helaas pas op latere leeftijd stellen. Ontdek ons successiedossier met onder meer handige tips omtrent erfenisplanning.

Lees meer

DOSSIER: orgaandonatie

Wanneer je aan een plotse dood sterft, kan je andere mensenlevens redden met jouw organen. Elke Belg die geen officieel document omtrent orgaandonatie invult en bewaart, is in principe een potentiële orgaandonor.

Lees meer

Een afscheidsceremonie volgens uw wensen?

Leg uw uitvaartwensen vast in onze digitale wilsbeschikking en officialiseer ze in een laatste wilsbeschikking bij uw stad of gemeente. Zo wordt uw begrafenis- of crematieceremonie een mooie weerspiegeling van uw leven.

Zo werkt het
Moeder en dochter

Bereken jouw premie

Via een periodieke bijdrage bespaart je jouw nabestaanden later de kosten en zorgen van jouw uitvaart. Een hele geruststelling, toch? Meer informatie over het DELA Uitvaartzorgplan.

Bereken