Menu
Zoek
Contact

Een uitvaart regelen met een vertrouwde begrafenisondernemer

Bij een overlijden hoort een mooi en persoonlijk afscheid om de overleden dierbare op een gepaste manier te herdenken. De organisatie van een uitvaart komt vaak op de schouders van de nabestaanden terecht. Gelukkig staan zij er niet alleen voor.

DELA beschikt over verschillende uitvaartcentra, waar onze begrafenisondernemers dag en nacht voor je klaarstaan om jou en je familie te ontzorgen. Ook na de uitvaart vangen we nabestaanden op en helpen we hen met het regelen van administratieve en praktische zaken.

Vind een DELA begrafenisondernemer in mijn buurt
roos

Onze uitvaartspecialisten zorgen voor jou

  • 24/7 ondersteuning
  • Begeleiding en organisatie: voor, tijdens en na de uitvaart
  • Unieke nabestaandenzorg
  • Iedereen is welkom: je hoeft geen DELA uitvaartverzekering te hebben om je uitvaart door ons te laten verzorgen

Ben je onlangs in aanraking gekomen met een overlijden en denk je nu na over je eigen afscheid? Je kan ook bij onze begrafenisondernemers terecht om je eigen uitvaartwensen vast te leggen of te bespreken. Ook de kosten kan je ervan vooraf in orde brengen zodat je nabestaanden zich hier later geen zorgen over hoeven te maken.

Vind een DELA begrafenisondernemer in je buurt

Wil je vrijblijvend een afspraak maken met een van onze begrafenisondernemers? Zij helpen je met al je vragen en bezorgdheden. Via onze zoekfunctie kan je kijken welke DELA begrafenisondernemers er zijn in jouw buurt.