Menu
Zoek
Contact

Jouw ledenmagazine

Magazine van het leven

Twee keer per jaar krijg je Viva!, het ledenmagazine van coöperatie DELA gratis toegestuurd. Een kleurrijk digitaal magazine met mooie verhalen, inspiratie en tips. Een magazine over samen herinneringen maken, afscheid nemen en dingen die het leven buitengewoon maken.

Lees hier de laatste editie van Viva!
dela

Geef tips

Heb je een suggestie voor een artikel? Een onderwerp waar je graag over leest? Een thema dat je nauw aan het hart ligt? Laat het ons weten. Mail naar leden@dela.be.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA lanceert het lidmaatschap van coöperatie DELA in België in verschillende fases. In de beginfase – vanaf oktober 2022 – zullen enkel nieuwe verzekerden automatisch en vrijblijvend lid worden van coöperatie DELA. Op termijn – in de loop van 2023-2024 - willen we ook bestaande klanten die al een uitvaartverzekering bij DELA hebben graag verwelkomen bij coöperatie DELA.

 

Klanten die voor oktober 2022 bij DELA een uitvaartverzekering hebben afgesloten moeten dus nog even geduld uitoefenen om lid te kunnen worden van coöperatie DELA. Omdat we vinden dat alle klanten recht hebben op de ledenvoordelen, genieten ook niet-leden van dezelfde voordelen.