Menu
Zoek
Contact

Jouw ledenmagazine

Magazine van het leven

Twee keer per jaar krijg je Viva!, het ledenmagazine van coöperatie DELA gratis toegestuurd. Een kleurrijk digitaal magazine met mooie verhalen, inspiratie en tips. Een magazine over samen herinneringen maken, afscheid nemen en dingen die het leven buitengewoon maken.

Lees hier de laatste editie van Viva!
dela

Geef tips

Heb je een suggestie voor een artikel? Een onderwerp waar je graag over leest? Een thema dat je nauw aan het hart ligt? Laat het ons weten. Mail naar leden@dela.be.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA biedt sinds oktober 2022 het lidmaatschap van coöperatie DELA in België aan. Iedereen die sinds dat moment een DELA uitvaartverzekering afsluit wordt automatisch lid. Bestaande verzekeringsklanten zullen in verschillende fases toetreden tot de coöperatie. Tot het moment dat iedereen de mogelijkheid heeft gekregen om lid te worden, kan elke DELA-verzekeringsklant genieten van de voordelen die het lidmaatschap biedt, met uitzondering van verzekeringsklanten die zich actief afmelden. Het lidmaatschap bij coöperatie DELA is niet verplicht: Zo kan je kan een DELA Uitvaartzorgplan afsluiten/hebben zonder lid te worden/zijn van coöperatie DELA.