Menu
Zoek
Contact

Korting bij de DELA Uitvaartondernemer

Zorgen voor elkaar zit in onze genen: DELA is uit solidariteit geboren. Vandaar dat we uitvaarten verzekeren én verzorgen.

Op die manier kunnen we ook de allerbeste dienstverlening bieden. Want zo schenken we financiële gemoedsrust en kunnen we garant staan voor een waardig afscheid bij onze uitvaartondernemers.

De DELA Uitvaartondernemers en onze consulenten nabestaandenzorg spelen daarbij een cruciale rol. Ze helpen jou en je nabestaanden met raad en daad. En met een korting op de uitvaartfactuur.

Je bent hoe dan ook vrij in je keuze van een uitvaartondernemer. Jij of jouw nabestaanden kiezen zelf wie de uitvaart verzorgt. We kunnen je in deze keuze enkel maar adviseren te kiezen voor een ervaren, vriendelijke en deskundige DELA Uitvaartondernemer. 

Vind jouw DELA Uitvaartondernemer

Voordeel voor je nabestaanden

Bij DELA verzekerd of lid van coöperatie DELA? Je nabestaanden genieten een voordeel van -10% op bepaalde kosten* van de factuur voor je eigen uitvaart bij een DELA-uitvaartondernemer. De maximale korting voor je eigen uitvaart is 500 euro.

De korting geldt enkel bij een DELA Uitvaartondernemer.


Voordeel voor een niet-verzekerde naaste

Je bent bij DELA verzekerd of lid van coöperatie DELA en je vertrouwt de uitvaart van een niet-verzekerd familielid toe aan een DELA Uitvaartondernemer? Dan geldt een korting van 5%*. De korting voor de uitvaart van een niet-verzekerde naaste bedraagt maximaal 250 euro. De niet-verzekerde naaste moet een verwante in de eerste graad zijn of de partner (woonachtig op hetzelfde adres) van de verzekerde. Verwanten in de eerste graad zijn ouders en kinderen.

* De korting wordt toegepast op de prijs van de producten en diensten met uitzondering van de kosten van externe dienstverlening en voorgeschoten kosten (taksen, crematie, koffietafel, concessies, postzegels enzovoort).

 

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA biedt sinds oktober 2022 het lidmaatschap van coöperatie DELA in België aan. Iedereen die sinds dat moment een DELA uitvaartverzekering afsluit wordt automatisch lid. Bestaande verzekeringsklanten zullen in verschillende fases toetreden tot de coöperatie. Tot het moment dat iedereen de mogelijkheid heeft gekregen om lid te worden, kan elke DELA-verzekeringsklant genieten van de voordelen die het lidmaatschap biedt, met uitzondering van verzekeringsklanten die zich actief afmelden. Het lidmaatschap bij coöperatie DELA is niet verplicht: Zo kan je kan een DELA Uitvaartzorgplan afsluiten/hebben zonder lid te worden/zijn van coöperatie DELA.