Menu
Zoek
Contact

Het online-ledenpanel

Laat van je horen en bepaal mee.

Als lid van coöperatie DELA heb je inspraak en zeggenschap. Dat vinden we logisch. Want 'samen bepalen' vinden we belangrijk. En coöperatief ondernemen doe je ook samen. Help ons om jou en de anderen te helpen en geef je mening, tips en suggesties.

Schrijf je in om uitnodigingen te krijgen om regelmatig uitgenodigd te worden voor onze ledenpanel bevragingen.

dela

Waarom deelnemen?

  • Via onze ledenpanel kan jij als lid van coöperatie DELA je stem laten horen. Met jouw mening, tips en suggesties kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren in het voordeel van alle leden.
  • Welke conclusies trekken we uit de reacties van onze leden? Welke acties gaat DELA ondernemen? Jij komt het als eerste te weten na elke bevraging of discussie waaraan je deelgenomen hebt.

Schrijf je in om deel uit te maken van onze ledenpanel en zo uitgenodigd te worden voor bevragingen of diepte interviews

  1. Vul het formulier in en verstuur het.
  2. Vind de mail met de bevestiging van je inschrijving in je mailbox.
  3. Krijg enkele keren per jaar een mail met de vrijblijvende uitnodiging om bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen of mee te doen aan een discussie of diepte interview.

Persoonlijke gegevens

* verplicht in te vullen

Goed om weten

  • Deelnemen is niet verplicht. Doe je de ene keer mee en de andere keer niet: prima.
  • We respecteren je privacy. Al je antwoorden zijn en blijven anoniem.
  • Wil je geen uitnodigingen meer krijgen? Mail naar leden@dela.be met de melding dat je niet langer deel wenst uit te maken van het ledenpanel.
  • Meer info nodig? Bekijk de veelgestelde vragen.

Toelichting over het lidmaatschap bij coƶperatie DELA

DELA lanceert het lidmaatschap van coöperatie DELA in België in verschillende fases. In de beginfase – vanaf oktober 2022 – zullen enkel nieuwe verzekerden automatisch en vrijblijvend lid worden van coöperatie DELA. Op termijn – in de loop van 2023-2024 - willen we ook bestaande klanten die al een uitvaartverzekering bij DELA hebben graag verwelkomen bij coöperatie DELA.

 

Klanten die voor oktober 2022 bij DELA een uitvaartverzekering hebben afgesloten moeten dus nog even geduld uitoefenen om lid te kunnen worden van coöperatie DELA. Omdat we vinden dat alle klanten recht hebben op de ledenvoordelen, genieten ook niet-leden van dezelfde voordelen.