Menu
Zoek
Contact

Het online-ledenpanel

Laat van je horen en bepaal mee.

Als lid van coöperatie DELA heb je inspraak en zeggenschap. Dat vinden we logisch. Want 'samen bepalen' vinden we belangrijk. En coöperatief ondernemen doe je ook samen. Help ons om jou en de anderen te helpen en geef je mening, tips en suggesties.

Schrijf je in om uitnodigingen te krijgen om regelmatig uitgenodigd te worden voor onze ledenpanel bevragingen.

dela

Waarom deelnemen?

  • Via onze ledenpanel kan jij als lid van coöperatie DELA je stem laten horen. Met jouw mening, tips en suggesties kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren in het voordeel van alle leden.
  • Welke conclusies trekken we uit de reacties van onze leden? Welke acties gaat DELA ondernemen? Jij komt het als eerste te weten na elke bevraging of discussie waaraan je deelgenomen hebt.

Schrijf je in om deel uit te maken van onze ledenpanel en zo uitgenodigd te worden voor bevragingen of diepte interviews

  1. Vul het formulier in en verstuur het.
  2. Vind de mail met de bevestiging van je inschrijving in je mailbox.
  3. Krijg enkele keren per jaar een mail met de vrijblijvende uitnodiging om bijvoorbeeld een vragenlijst in te vullen of mee te doen aan een discussie of diepte interview.

Persoonlijke gegevens

* verplicht in te vullen

Goed om weten

  • Deelnemen is niet verplicht. Doe je de ene keer mee en de andere keer niet: prima.
  • We respecteren je privacy. Al je antwoorden zijn en blijven anoniem.
  • Wil je geen uitnodigingen meer krijgen? Mail naar leden@dela.be met de melding dat je niet langer deel wenst uit te maken van het ledenpanel.
  • Meer info nodig? Bekijk de veelgestelde vragen.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA biedt sinds oktober 2022 het lidmaatschap van coöperatie DELA in België aan. Iedereen die sinds dat moment een DELA uitvaartverzekering afsluit wordt automatisch lid. Bestaande verzekeringsklanten zullen in verschillende fases toetreden tot de coöperatie. Tot het moment dat iedereen de mogelijkheid heeft gekregen om lid te worden, kan elke DELA-verzekeringsklant genieten van de voordelen die het lidmaatschap biedt, met uitzondering van verzekeringsklanten die zich actief afmelden. Het lidmaatschap bij coöperatie DELA is niet verplicht: Zo kan je kan een DELA Uitvaartzorgplan afsluiten/hebben zonder lid te worden/zijn van coöperatie DELA.