Menu
Zoek
Contact

Veelgestelde vragen over het online-ledenpanel

1. Hoe zit het met mijn gegevens?

Wij respecteren je privacy. Gegevens die je meedeelt, zoals je e-mailadres, worden enkel gebruikt voor het ledenpanel. We geven ze niet door aan derden. We gebruiken ze ook niet voor commerciële doeleinden. De antwoorden die je geeft tijdens een ledenpanelonderzoek zijn en blijven anoniem.

2. Kan iedereen lid worden van het DELA-ledenpanel?

Wie lid is van coöperatie DELA, kan lid worden van het ledenpanel. Personeelsleden van DELA, bemiddelaars en leden van de geschillencommissie niet, om belangenvermenging te voorkomen.

3. Heb ik speciale software nodig om mee te doen?

Nee. Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot het internet. En een eigen e-mailadres, zodat we je per mail kunnen uitnodigen. Voor online-discussies kan een speciale toepassing nodig zijn, maar die zit standaard op de meeste toestellen.

4. Moet ik de vragenlijst meteen invullen?

Nee, je vult de vragenlijst in wanneer dat jou past. Hou er wel rekening mee dat de periode waarin je kunt deelnemen per onderzoek verschilt: soms telt ze enkele dagen, soms enkele weken. Dat staat in de uitnodiging.

5. Hoelang duurt het invullen van een vragenlijst?

We houden de vragenlijst altijd zo kort mogelijk. Gemiddeld heb je er zo’n 5 minuten voor nodig. Hoe je de vragenlijst invult, lees je in de uitnodiging.

6. Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee. Deelnemen is nooit verplicht. Past het invullen van een bepaalde vragenlijst niet in je agenda, dan negeer je de uitnodiging. Je blijft wel lid van het ledenpanel, zodat je later nog op andere uitnodigingen kunt ingaan.

7. Wat gebeurt er met de onderzoeksresultaten?

We gebruiken de resultaten om onze bedrijfsvoering en klantgerichtheid verder te verbeteren. Van elk onderzoek waaraan jij deelgenomen hebt, krijg je als eerste de voornaamste conclusies in je mailbox.

8. Kan ik me weer uitschrijven uit het ledenpanel en hoe doe ik dat?

Ja, je kunt je op elk moment uitschrijven. Je stuurt een e-mail naar leden@dela.be met de melding dat je niet langer deel wenst uit te maken van het ledenpanel.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA lanceert het lidmaatschap van coöperatie DELA in België in verschillende fases. In de beginfase – vanaf oktober 2022 – zullen enkel nieuwe verzekerden automatisch en vrijblijvend lid worden van coöperatie DELA. Op termijn – in de loop van 2023-2024 - willen we ook bestaande klanten die al een uitvaartverzekering bij DELA hebben graag verwelkomen bij coöperatie DELA.

 

Klanten die voor oktober 2022 bij DELA een uitvaartverzekering hebben afgesloten moeten dus nog even geduld uitoefenen om lid te kunnen worden van coöperatie DELA. Omdat we vinden dat alle klanten recht hebben op de ledenvoordelen, genieten ook niet-leden van dezelfde voordelen.