Menu
Zoek
Contact
levensverzekering

Een levensverzekering heeft zoveel meer te bieden

Maak een simulatie voor een DELA Uitvaartzorgplan op maat
Bereken mijn premie

Wat is het nut van een levensverzekering?

Wil je graag een extra spaarpotje voorzien en zo extra financiële zekerheid creëren? Met een levensverzekering bouw je kapitaal op dat je in de toekomst voor verschillende doelen kan gebruiken. Je sluit een levensverzekering altijd af voor een bepaalde termijn. Je verzekerde bedrag wordt vervolgens uitgekeerd op dat specifiek moment:

  • wanneer je nog in leven bent op een vastgelegde datum in het contract, bv. op je 65ste verjaardag.
  • bij een overlijden. We spreken dan eigenlijk over een overlijdensverzekering, zoals het Uitvaartzorgplan, de uitvaartverzekering van DELA.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste levensverzekering? We geven je een handig overzicht zodat je de beste keuze kan maken. Ontdek de verschillen

Waarom een levensverzekering afsluiten?

Voor je familie

Wanneer je zou overlijden: je gezin moet verder met een inkomen minder. Een extra duwtje in de rug is dan welkom. Wil je je nabestaanden optimaal ondersteunen? Dat kan met een uitvaartverzekering van DELA.

Voor jezelf

Bij aanvang van je pensioen: je hebt op dat moment een bepaalde levensstandaard die je wenst te behouden. Een aanvullende levensverzekering kan hierop het perfecte antwoord bieden. 

Een uitvaartverzekering is bijgevolg ook een levensverzekering. Het verschil met een klassieke overlijdensverzekering is dat je verzekerde bedrag voornamelijk wordt gebruikt voor het betalen van de uitvaartkosten. Op die manier ben je zeker dat je nabestaanden zich niet meer over deze kosten hoeven te bekommeren. Het Uitvaartzorgplan, de uitvaartverzekering van DELA, beschermt je naasten tegen de financiële gevolgen van een overlijden en begeleidt hen tijdens het rouwproces. Benieuwd wat het Uitvaartzorgplan je maandelijks zou kosten? Maak eenvoudig en vrijblijvend een simulatie.

Bereken mijn premie

Wat zijn de voordelen van een DELA Uitvaartzorgplan?

Hulp bij administratieve beslommeringen
Vermijd uitvaartkosten voor je nabestaanden
Kinderen tot 18 jaar meeverzekerd

Wat is het verschil tussen een overlijdens- en uitvaartverzekering? Lees hier welke verzekering het best bij je past.

Meer informatie

Benieuwd hoeveel jouw maandelijkse bijdrage voor een DELA Uitvaartzorgplan zou zijn? Maak hier snel en eenvoudig een persoonlijke simulatie.

Bereken mijn premie