Menu
Zoek
Contact
Maak een simulatie voor een DELA Uitvaartzorgplan op maat
Bereken jouw premie

Welk type levensverzekering heb ik nodig?

Wil je gedurende een bepaalde periode kapitaal opbouwen om jezelf of je familie te beschermen tegen financiële opdoffers? Dan zit je goed met een levensverzekering. Je verzekerd kapitaal wordt uitbetaald bij leven of bij overlijden, afhankelijk van het type levensverzekering.

Wist je dat een overlijdensverzekering en een uitvaartverzekering in principe ook levensverzekeringen zijn? Maar hoe kies je nu de juiste levensverzekering? We geven je hieronder een handig overzicht zodat je de juiste keuze kan maken.

Waarom voor een uitvaartverzekering kiezen?

Met een veelzijdig aanbod aan verzekeringen is het niet altijd eenvoudig om te beslissen dewelke nu het meest voor jou kan betekenen. In dit artikel lees je meer over de verschillende types en hun specifieke doelen.

Lees meer
DELA Uitvaartzorgplan
 Levensverzekering Uitvaartverzekering Overlijdensverzekering
Ik wil: Mijn nabestaanden ontzorgen (betalen uitvaartfactuur + Nabestaandenzorg)
Kapitaal opbouwen (bv. pensioensparen) Mijn uitvaartkosten dekken Mijn nabestaanden een verzekerd bedrag nalaten als ik overlijd
Levenslange dekking:
Tijdelijk
Levenslang OF tijdelijk
Verzekerd bedrag: Vooraf bepaald (voor uitvaartkosten)
Vooraf bepaald Vooraf bepaald (voor uitvaartkosten) Vooraf bepaald
Wanneer uitbetaald: Bij overlijden, onafhankelijk van het tijdstip van overlijden Bij leven
Bij overlijden, onafhankelijk van het tijdstip van overlijden Bij overlijden voor bepaalde datum OF onafhankelijk van het tijdstip. Lees meer
Kinderen mee verzekerd: Tot 18 jaar  x
Niet standaard x

Wil je meer doen voor je naasten en hen financiële en emotionele ondersteuning bieden wanneer jij er niet meer zal zijn? DELA zorgt je nabestaanden. Voor, tijdens en na de uitvaart. Wil je weten hoeveel jouw bijdrage zou zijn voor een DELA Uitvaartzorgplan?
Bereken hier jouw premie