Menu
Zoek
Contact
Familie

Jaarlijkse inlichtingen over jouw uitvaartverzekering bij DELA

DELA geeft je elk jaar informatie over jouw uitvaartverzekering. Met die jaarlijkse inlichtingen heb je een handig overzicht. Dat toont je de situatie van jouw polis op 31 december van vorig jaar. Wat later gewijzigd is, staat op de volgende jaarlijkse inlichtingen.

Je jaarlijkse inlichtingen geven je een klare kijk op je uitvaartverzekering zoals:

  • de ingangsdatum en het nummer van de polis
  • de verzekeringnemer, verzekerde(n) en meeverzekerde kinderen
  • de meeverzekerde kinderen
  • de datum waarop je al jouw premies betaald zal hebben (einddatum premiebetaling)
  • de begunstigde(n)

Hulp nodig?

Op je document met jaarlijkse inlichtingen staat veel informatie. Deze informatie geeft een stand van zaken van je polis. Heb je graag hulp bij het lezen van deze jaarlijkse inlichtingen? Download hier de leeswijzer die duiding geeft bij de informatie die je terugvindt op je jaarlijkse inlichtingen.

Wat vind je terug in je document Jaarlijkse Inlichtingen? Bekijk hier het filmpje.

Belangrijke vragen over de jaarlijkse inlichtingen

Je blijft graag op de hoogte over je DELA uitvaartverzekering of hebt mogelijk wat vragen over je jaarlijkse inlichtingen. Hier vind je het antwoord op de meest voorkomende vragen.

Mijn DELA

Je ontving onlangs je Jaarlijkse Inlichtingen. Dit document geeft een staat van je polis. Maar wist je dat je op éénder welk moment de status van je polis kan checken?

Met je persoonlijke MijnDELA account heb je altijd alle gegevens van jouw verzekering binnen handbereik. Je kan het overzicht van jouw uitvaartverzekering op elk moment raadplegen en een duplicaat van de polis downloaden. Er zijn ook een aantal aanpassingen die je gemakkelijk zelf kan doen via het MijnDELA account. Je kan er zelf je adres, rekeningnummer en begunstigde(n) wijzigen. Bij gezinsuitbreiding kan je je kind(eren) (tot 18 jaar) eenvoudig zelf toevoegen.

Maak een MijnDELA account

Je bent in goede handen

Als uitvaartspecialist is DELA gespecialiseerd in alles wat van ver of dichtbij te maken heeft met afscheid. Wij helpen met de uitvaartkosten, de uitvaart zelf en onze consulenten nabestaandenzorg ontfermen zich over de praktische en administratieve verplichtingen nadien. DELA is vooral gekend voor haar uitgebreide uitvaartverzekering, maar heeft ook een eigen netwerk van hooggekwalificeerde uitvaartondernemers, drie crematoria en een repatriëringscentrum op de luchthaven van Zaventem.

Hoeveel betalen jouw erfgenamen later aan successierechten?

Ontdek het snel en eenvoudig via onze gloednieuwe successiesimulator.

Jong of oud: het is altijd een goed idee om al eens na te denken over je nalatenschap. Alles wat je bij elkaar spaart (van geld tot eigendommen) laat je immers ooit achter.
Met onze successiesimulator krijg je een idee van wie je erfgenamen zijn en hoe de erfenisverdeling gebeurt. Bovendien kan je met onze tool berekenen hoeveel de tarieven in de successierechten of erfenisrechten voor iedere erfgenaam bedragen.


Maak een simulatie