Menu
Zoek
Contact

Jaarlijkse inlichtingen over jouw uitvaartverzekering bij DELA

DELA geeft je elk jaar informatie over jouw uitvaartverzekering. Met die jaarlijkse inlichtingen heb je een handig overzicht. Dat toont je de situatie van jouw polis op 31 december van vorig jaar. Wat later gewijzigd is, staat op de volgende jaarlijkse inlichtingen.

Je jaarlijkse inlichtingen geven je een klare kijk op je uitvaartverzekering zoals:

  • de ingangsdatum en het nummer van de polis
  • de verzekeringnemer, verzekerde(n) en meeverzekerde kinderen
  • de meeverzekerde kinderen
  • de datum waarop je al jouw premies betaald zal hebben (einddatum premiebetaling)
  • de begunstigde(n)

Op je document met jaarlijkse inlichtingen staat veel informatie. Deze informatie geeft een stand van zaken van je polis. Heb je graag hulp bij het lezen van deze jaarlijkse inlichtingen? Download hier de leeswijzer die duiding geeft bij de informatie die je terugvindt op je jaarlijkse inlichtingen.

 

Wat vind je terug in je document Jaarlijkse Inlichtingen? Bekijk hieronder het filmpje. Filmpje jaarlijkse inlichtingen

Belangrijke vragen over de jaarlijkse inlichtingen

Je blijft graag op de hoogte over je DELA uitvaartverzekering of hebt mogelijk wat vragen over je jaarlijkse inlichtingen. Hier vind je het antwoord op de meest voorkomende vragen.

3 redenen om je uitvaart nu al voor te bereiden

Een uitvaartverzekering is een goede beslissing en geeft je gemoedsrust voor later. Je bent zeker dat het geregeld is en je nabestaanden beschermd zijn.
Maar wist je dat je nu al veel in orde kan brengen voor je eigen uitvaart? Heb je bepaalde wensen of zijn er financiële zaken die je liever nu al regelt? DELA helpt je met deze voorbereiding.

1. Begrafenis of crematie?

Voor nabestaanden is het belangrijk om op een mooie manier afscheid te kunnen nemen van hun dierbare overledene. Kies je voor begrafenis, crematie of wil je eerder een duurzame, groene uitvaart? We gidsen je door alle verschillende uitvaartmogelijkheden.

2. Leg je uitvaartwensen nu al vast

Heb je een goed beeld over jouw uitvaart en zijn er bepaalde wensen die je graag nu al vastlegt? Als DELA klant kan je je specifieke uitvaartwensen registeren op je DELA account. Zo ben je zeker dat je uitvaart zal verlopen zoals jij wilt.

3. Testament of erfenis opstellen

Bij een overlijden zijn er vaak ook andere vragen: Wie zijn mijn erfgenamen, wat met successierechten, etc.? We geven je informatie over alle wettelijke aspecten rond erfenis en nalatenschap. Wil je graag een testament opstellen? Je vindt hier enkele voorbeelden die je eenvoudig kan downloaden.

Je bent in goede handen

Als uitvaartspecialist is DELA gespecialiseerd in alles wat van ver of dichtbij te maken heeft met afscheid. Wij helpen met de uitvaartkosten, de uitvaart zelf en onze consulenten nabestaandenzorg ontfermen zich over de praktische en administratieve verplichtingen nadien. DELA is vooral gekend voor haar uitgebreide uitvaartverzekering, maar heeft ook een eigen netwerk van hooggekwalificeerde uitvaartondernemers, drie crematoria en een repatriëringscentrum op de luchthaven van Zaventem.