Menu
Zoek
Contact
Homebanner2
Homebanner

Uitvaartspecialist DELA

DELA zorgt voor financiële, praktische en emotionele ondersteuning rondom afscheid. Zo zorgen we voor gemoedsrust bij onze klanten en hun dierbaren, nu én later.

Onze uitvaartverzekering

Met het DELA Uitvaartzorgplan bespaar je jouw nabestaanden later de kosten en zorgen van jouw uitvaart. Een mooi gebaar.

Bereken jouw premie

Een uitvaart regelen

Onze uitvaartondernemers staan dag en nacht klaar om je te ondersteunen bij een overlijden. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Vind een uitvaartondernemer

DELAfonds: samen zorgen voor elkaar

Via het DELAfonds draagt DELA bij aan projecten die het moeilijke moment rondom het afscheid draaglijker proberen te maken.

picture 1

Een afscheid met de motor, zoals jij dat wenst

  • Volledig op maat
  • In lijn met jouw uitvaartwensen
  • Met de motorclub of in intieme kring

Aan jou de keuze!

“Ik wil niet dat jullie mijn uitvaart betalen.”

Martine is een warme (onthaal)moeder en marktkramer. Zij heeft het geregeld voor haar kinderen en partner.

Waarom kiezen voor DELA?

DELA staat voor ‘Draagt Elkanders LAsten’ en is al meer dan 80 jaar gespecialiseerd in alles wat raakt aan afscheid. ‘Zorg’ in al zijn aspecten zit in ons DNA en in dat van onze 800 medewerkers. 

Als deel van een coöperatie hecht DELA veel belang aan solidariteit en aan maatschappelijk engagement. Kiezen voor DELA is dan ook kiezen voor een door waarden gedreven, menselijke en betrokken organisatie.

Via haar uitvaartverzekering zorgt DELA voor financiële zekerheid. In onze uitvaartcentra verzorgen we een kwalitatieve en persoonlijke service en na de uitvaart helpen we om tal van praktische en administratieve zaken te regelen. Dankzij bijkomende assistentie worden nabestaanden ook emotioneel ontzorgd.

Vraag jouw brochure aan

Hoe schenk je jezelf én jouw nabestaanden nu al gemoedsrust? Hoe ontzorg je hen wanneer je er niet meer bent? Met een DELA Uitvaartzorgplan zijn jouw naasten beschermd tegen financiële en administratieve lasten. Een mooi gebaar waarvoor ze je later dankbaar zullen zijn.

Vraag jouw brochure aan

Jouw makelaar staat voor je klaar, met raad en daad

Je kan op hem rekenen om jou en jouw geliefden te beschermen. Op ieder moment, van geboorte tot overlijden. Met een DELA Uitvaartzorgplan ben je gerust, nu en later. Praat erover met jouw makelaar. Hij geeft jou graag vrijblijvend advies op maat.

Neem contact op met jouw makelaar

De beste uitvaartverzekering van België

DECAVI2022

* Woensdag 26 oktober 2022 werd het DELA Uitvaartzorgplan in Brussel verkozen tot beste uitvaartverzekering 2022 door DECAVI. De DECAVI trofeeën bekronen de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse. De categorie ‘uitvaartverzekering’ telde 4 kandidaten. De jury heeft de prestaties en de kwaliteit van de producten gecontroleerd op basis van hun rendabiliteit voor de verzekerde, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie.

Meer lezen
Jobs

Ga voor een job bij DELA

DELA is een door waarden gedreven organisatie. Vol ambitie en met ruimte voor ondernemende mensen die verantwoordelijkheid en initiatief nemen. DELA is uitgeroepen tot World-class Workplace 2022 én won de Global Award van Effectory. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder en laat jou inspireren om bij ons aan de slag te gaan!

MijnDELA

Een MijnDELA account aanmaken gaat makkelijk en snel. Registreer met jouw eID en regel tal van zaken die met jouw afscheid te maken hebben eenvoudig online.

In de persoonlijke en beschermde MijnDELA account kunnen klanten en niet-klanten hun uitvaartwensen bewaren en aanpassen wanneer zij dat wensen. Klanten kunnen hier zelf hun contact- en polisgegevens beheren.