Menu
Zoek
Contact

Ledenconsulent

Alles goed geregeld, nu en later.

Je wil goed zorgen voor de mensen van wie je houdt. Vandaag. En later, als je er niet meer bent. Daarom is het goed nu al een aantal zaken in orde te brengen. Dan ben je daarvan verlost en geniet je nog meer van al die mooie momenten samen.

Wat regel je nu het best voor later? En hoe doe je dat? Wij helpen je op deze website met de antwoorden op je vragen, bijvoorbeeld over nalaten en erven. Je vindt hier ook informatie over en inspiratie voor alles wat met afscheid en uitvaart te maken heeft, zoals het vastleggen van je wensen.

Vind je hier niet wat je zoekt? Of heb je een specifieke vraag? Als lid van coöperatie DELA krijg je gratis persoonlijk advies. Afhankelijk van je vraag kan je hiervoor terecht bij onze medewerkers, ledenconsulent of bij een medewerker van onze partner: Advies Nalatenschap.

Hulp en advies rond nalaten en erven

Bij een overlijden komt heel wat kijken. Wettelijk. Praktisch. Administratief. Gelukkig kun je nu al heel wat regelen, zodat jij en je nabestaanden gerust zijn. Zo kun je vastleggen wat je bezit en aan wie je wat wilt nalaten, bijvoorbeeld. Heb je vragen over erfrecht, nalatenschap, successieplanning, erfbelasting of het maken van een testament?

Vind het antwoord op onze site

De kans is groot dat je het antwoord op je vragen hier vindt:

Raadpleeg gratis een medewerker van onze partner Advies Nalatenschap

Vind je het antwoord niet op de site? Heb je een specifieke vraag over erfrecht, nalatenschap, successieplanning, erfbelasting of het maken van een testament?

Neem dan contact op met de helpdesk voor gratis advies van onze partner Advies Nalatenschap — uitsluitend voor leden van coöperatie DELA en DELA-verzekerden.

Informatie en inspiratie voor afscheid en uitvaart

De uitnodigingen, de bloemen, de muziek, de rouwkaarten, de hele ceremonie: weet jij al hoe je afscheid eruit moet zien? Het is niet vanzelfsprekend om daar nu al over na te denken, maar wel belangrijk. Want het geeft je nabestaanden een houvast. En het maakt van je afscheid iets van jullie samen.

Registreer je uitvaartwensen online

Een afscheid dat weerspiegelt wie je was tijdens het leven? Een gepersonaliseerde uitvaart met de juiste accenten, die je nabestaanden koesteren als een warme herinnering? Daar kun je nu al voor zorgen.

Met de uitvaartwensen-tool van DELA maak je je wensen kenbaar aan wie jij uitkiest. Ook wie geen DELA-klant is, kan deze onlineservice gebruiken.

Raadpleeg gratis onze ledenconsulent

Vind je op onze site niet wat je zoekt? Heb je een specifieke vraag over het regelen of organiseren van een persoonlijke uitvaart en wat er mogelijk is? Neem contact op met een DELA-uitvaartcentrum in je buurt of met een adviseur van DELA.

Persoonlijke gegevens

* verplicht in te vullen

Waar vind ik dit?

Vragen over je polis of lidmaatschap?

Heb je vragen over je polis bij DELA of je lidmaatschap van coöperatie DELA? Stel je vraag via dit online-formulier.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA lanceert het lidmaatschap van coöperatie DELA in België in verschillende fases. In de beginfase – vanaf oktober 2022 – zullen enkel nieuwe verzekerden automatisch en vrijblijvend lid worden van coöperatie DELA. Op termijn – in de loop van 2023-2024 - willen we ook bestaande klanten die al een uitvaartverzekering bij DELA hebben graag verwelkomen bij coöperatie DELA.

 

Klanten die voor oktober 2022 bij DELA een uitvaartverzekering hebben afgesloten moeten dus nog even geduld oefenen om lid te kunnen worden van coöperatie DELA. Maar we willen wel alle klanten tegelijk recht op de ledenvoordelen geven. Dus als je als klant nog geen lid bent, geniet je toch al de ledenvoordelen.