Menu
Zoek
Contact

Informatie- en themadagen

Samen beleven we méér en weten we méér.

Elkaar ontmoeten, nuttige informatie geven en samen ervaringen delen: we hopen dat jij dat fijn vindt. Wij zeker wel. Het hoort bij onze missie en visie.

Daarom organiseert coöperatie DELA bijeenkomsten voor haar leden. Rond leven, afscheid en overlijden. Je kiest zelf of je erbij wilt zijn of niet. Van een inspirerende infosessie over een leerrijk seminar online of in real life: alles kan, en we gaan geen enkel thema uit de weg.

Welke thema's komen aan bod? Wanneer vinden deze events plaats en hoe schrijf je jezelf in?
Dat verneem je via deze pagina en via het ledenmagazine VIVA.

dela

Geef tips

Heb jij een onderwerp dat je graag aan bod ziet komen? Een thema dat je nauw aan het hart ligt? Laat het ons weten. Mail naar leden@dela.be.

Breng iemand met je mee

De bijeenkomsten zijn voor leden, maar heb je een familielid, vriend of kennis die interesse heeft in het onderwerp van het event? Dan is die ook meer dan welkom! Schrijf die gewoon mee in.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA lanceert het lidmaatschap van coöperatie DELA in België in verschillende fases. In de beginfase – vanaf oktober 2022 – zullen enkel nieuwe verzekerden automatisch en vrijblijvend lid worden van coöperatie DELA. Op termijn – in de loop van 2023-2024 - willen we ook bestaande klanten die al een uitvaartverzekering bij DELA hebben graag verwelkomen bij coöperatie DELA.

 

Klanten die voor oktober 2022 bij DELA een uitvaartverzekering hebben afgesloten moeten dus nog even geduld uitoefenen om lid te kunnen worden van coöperatie DELA. Omdat we vinden dat alle klanten recht hebben op de ledenvoordelen, genieten ook niet-leden van dezelfde voordelen.