Menu
Zoek
Contact

Informatie- en themadagen

Samen beleven we méér en weten we méér.

Elkaar ontmoeten, nuttige informatie geven en samen ervaringen delen: we hopen dat jij dat fijn vindt. Wij zeker wel. Het hoort bij onze missie en visie.

Daarom organiseert coöperatie DELA bijeenkomsten voor haar leden. Rond leven, afscheid en overlijden. Je kiest zelf of je erbij wilt zijn of niet. Van een inspirerende infosessie over een leerrijk seminar online of in real life: alles kan, en we gaan geen enkel thema uit de weg.

Welke thema's komen aan bod? Wanneer vinden deze events plaats en hoe schrijf je jezelf in?
Dat verneem je via deze pagina en via het ledenmagazine VIVA.

dela

Geef tips

Heb jij een onderwerp dat je graag aan bod ziet komen? Een thema dat je nauw aan het hart ligt? Laat het ons weten. Mail naar leden@dela.be.

Breng iemand met je mee

De bijeenkomsten zijn voor leden, maar heb je een familielid, vriend of kennis die interesse heeft in het onderwerp van het event? Dan is die ook meer dan welkom! Schrijf die gewoon mee in.

Toelichting over het lidmaatschap bij coöperatie DELA

DELA biedt sinds oktober 2022 het lidmaatschap van coöperatie DELA in België aan. Iedereen die sinds dat moment een DELA uitvaartverzekering afsluit wordt automatisch lid. Bestaande verzekeringsklanten zullen in verschillende fases toetreden tot de coöperatie. Tot het moment dat iedereen de mogelijkheid heeft gekregen om lid te worden, kan elke DELA-verzekeringsklant genieten van de voordelen die het lidmaatschap biedt, met uitzondering van verzekeringsklanten die zich actief afmelden. Het lidmaatschap bij coöperatie DELA is niet verplicht: Zo kan je kan een DELA Uitvaartzorgplan afsluiten/hebben zonder lid te worden/zijn van coöperatie DELA.