Menu
Zoek
Contact

Nalatenschap en planning onder de loep

Ontdek wat je vandaag al kan regelen.

‘Begrafenis of crematie?’’ Wat met de erfbelasting?’’ Wel of geen koffietafel?’ ‘Wat moeten mijn nabestaanden allemaal in orde brengen als ik er niet meer ben?’’ Wat kan ik vooraf regelen?’... Allemaal dingen waar we liever niet over praten, maar die wel belangrijk zijn om even op voorhand bij stil te staan. Dit evenement staat daarom in teken van erfenis, nalatenschap en wilsbeschikking. Niet enkel om je te informeren maar ook om iedereen te inspireren meer te (durven) praten over later.

Schrijf je in

gezin

Ontdek tijdens deze sessie wat je vandaag kan regelen om je nabestaanden financieel maar ook emotioneel te ontzorgen. DELA organiseert deze avond samen met onze eigen consulenten nabestaandenzorg maar ook met een externe partner, Advies Nalatenschap.
Deze laatste is gespecialiseerd in de aangifte van nalatenschap, en ruimer in alle juridische en fiscale vraagstukken die er komen kijken bij een overlijden. Zij bieden een antwoord op jouw vragen in begrijpbare mensentaal. Stel dus na de voorstelling jouw vragen aan de verschillende experten en geniet nog van een hapje en drankje.

Ben je geïnteresseerd in dit evenement? Geweldig! Het maakt niet uit of je klant bent bij DELA of niet, iedereen is van harte welkom om deel te nemen. Aarzel niet om iemand mee te nemen. Bij het inschrijven vragen we je vriendelijk om aan te geven met hoeveel personen je aanwezig zult zijn. Schrijf je vandaag nog in en verzeker jezelf van een plek!

Schrijf je in

20/09/2023

19u00

Uitvaartzorg Rongé

Kerkhofstraat 411
2850 Boom

Gratis

Inschrijving verplicht

Nederlands

Programma

19.00 uur: welkom
19.30 uur: infosessie: ‘financieel ontzorgen’ door Lars Everaert
20.00 uur: infosessie: ‘Praktisch en emotioneel ontzorgen’ door Hilde Martens
20.30 uur: interactief gesprek met de experten en tijd voor vragen
21.30 uur: einde