Het DELA Uitvaartzorgplan: denk nu aan later

Laat ons u contacteren of vraag een brochure aan

Maak uw keuze:

We hebben uw gegevens nodig zodat we u kunnen contacteren. (Enkel voor niet-klanten)

We hebben uw gegevens nodig zodat we u een informatiebrochure kunnen toezenden.

   
 
 
 
 
 

 

* verplicht in te vullen

grootmoeder en kleinkind

Wist je dat...

... een gemiddelde uitvaart vandaag zo’n 5.000 euro kost? Reken er extra’s bij als de koffietafel, concessie en zerk of sierjuweeltje, en jouw nabestaanden zijn al gauw 7.000 euro en meer kwijt. Hebben jij of jouw nabestaanden speciale wensen? Dan is de factuur nog hoger. En de kosten zullen in de toekomst blijven stijgen.

Het DELA Uitvaartzorgplan biedt gemoedsrust

DELA zorgt ervoor dat de uitvaartkosten betaald worden voor het bedrag waarvoor je verzekerd bent. Een mooi gebaar voor jouw nabestaanden. En een hele geruststelling, ook voor jezelf. Jij kiest zelf het te verzekeren kapitaal en tot welke leeftijd je betaalt. Zo is jouw premie aangepast aan jouw wensen en budget.

Afscheid nemen, is zo al zwaar. En dan moeten je nabestaanden tussen al het verdriet en de ontreddering door ook nog heel wat praktische en administratieve zaken in orde brengen. Dat is niet vanzelfsprekend. De nabestaanden weten vaak niet wat ze allemaal moeten doen of waar ze moeten beginnen. DELA helpt. Met unieke nabestaandenzorg, extra bijstand en psychologische bijstand. DELA zorgt ook voor repatriëring uit het buitenland en de vervroegde terugkeer van familieleden. Je hebt recht op al die diensten. Ze zitten standaard in jouw DELA Uitvaartzorgplan.

Zo hoeven je geliefden zich later geen zorgen te maken. En blijven ze niet achter met zorgen en kosten, maar met zekerheid, liefde en gekoesterde herinneringen.

Wat moet u weten voor u een DELA Uitvaartzorgplan aanvraagt?

Het DELA Uitvaartzorgplan is een individuele levensverzekering (Tak 21), onderworpen aan het Belgisch recht.

Deze uitvaartverzekering, ontwikkeld door DELA Natura- en Levensverzekeringen N.V. - Belgisch bijkantoor, dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het verzekerde bedrag.

Het DELA Uitvaartzorgplan dekt geen overlijden dat het gevolg is van:

  • Zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis
  • Vrijwillige deelname aan een collectieve gewelddaad, terreur of oorlog (uitgezonderd professionele omstandigheden: bv. militairen, politie, brandweer)
  • Het plegen van een misdaad of wanbedrijf als (mede)dader
  • Voor extra bijstand, psychologische bijstand, repatriëring & vervroegde terugkeer gelden specifieke beperkingen en uitsluitingen. Deze vindt u terug in de Algemene Voorwaarden.

U kunt een premieberekening/-offerte voor een DELA Uitvaartzorgplan doen op dela.be en/of via uw makelaar.

Enkel de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden zijn bindend. U wenst kosteloos een kopie van deze documenten? Graag een mailtje naar info@dela.be.

U heeft klachten? Wij helpen u graag verder: contact@dela.be of DELA – Noorderplaats 5 bus 2 – 2000 Antwerpen.

U wenst liever een onafhankelijke partij? Contacteer de Ombudsman Verzekeringen via de Meeûsplantsoen 35 – 1000 Brussel.

U wenst een polisvoorstel voor een DELA Uitvaartzorgplan online aan te vragen?

Neem dan eerst even de tijd om deze documenten door te lezen:

Dochter