Menu
Zoek
Contact

Accordion

Guidelines:

  • Use this component in a smaller full row column structure

Meer voordelen

Op aanvraag regelt onze bijstandassistent in de maand na het overlijden extra diensten voor uw gezinsleden: kinderoppas – gezinshulp - bewaking van de woning van de overledene de dag van de uitvaart - tijdelijke of permanente opvang van huisdieren. De kosten voor deze bijstand zijn voor rekening van de nabestaanden.

Uw begunstigden, nabestaanden en erfgenamen kunnen beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking: vijf individuele sessies van een uur of een besloten familiesessie van een uur.

Bij uw overlijden in het buitenland zorgt DELA voor het overbrengen van het lichaam naar België. We betalen de verzorging en het kisten van het lichaam, de kist zelf en het transport naar ons land. Ook als u in het land van overlijden begraven of verast wordt, zorgt DELA voor bovenstaande zaken, het plaatselijke vervoer en een vliegtuigticket voor één familielid om ter plaatse te gaan.

Vervroegde terugkeer van familieleden
Overlijdt u onverwacht in België en moeten inwonende familieleden van u die in het buitenland reizen vroeger terugkeren voor uw uitvaart? Dan organiseert en betaalt DELA de vervroegde terugkeer, zodat ze de uitvaart tijdig kunnen bijwonen. Dit alles is inbegrepen in het DELA Uitvaartzorgplan.

DELA zorgt voor de betaling van de uitvaartkosten ter waarde van het verzekerd kapitaal. Een mooi gebaar aan uw nabestaanden. U kiest zelf het verzekerde bedrag tussen € 2.500 en € 10.000. Kost uw uitvaart minder? Dan betaalt DELA het saldo aan de zelf gekozen begunstigden in de polis.

Bij een uitvaart komen een hoop administratieve en praktische regelingen kijken. Ook erna weten nabestaanden vaak niet waar te beginnen. Onze consulenten nabestaandenzorg helpen graag met vrijblijvend advies.