Menu
Contact

Bereken je premie voor een DELA Uitvaartzorgplan

START JE BEREKENING


Ontdek jouw premie op maat in 4 korte stappen

Ben je benieuwd naar de premie voor een DELA Uitvaartzorgplan? Daarmee bespaar je je nabestaanden later de kosten én zorgen van jouw uitvaart.

Met deze handige tool kan jij snel en eenvoudig deze premie berekenen. Kies zelf het verzekerd bedrag en de looptijd en in max. 1 minuut heb jij het resultaat in jouw mailbox.

 

BEREKEN JOUW PREMIE

Wat is het DELA Uitvaartzorgplan?

Het DELA Uitvaartzorgplan is een uitvaartverzekering die een bedrag voorziet om de kosten van jouw uitvaart te betalen. Je kunt er voor kiezen om het verzekerde bedrag maandelijks, jaarlijks of met een éénmalige bijdrage te financieren.

Als je overlijdt, helpt DELA jouw nabestaanden met de financiële, praktische en administratieve regelingen rond jouw uitvaart. Daarnaast kunnen je naasten beroep doen op extra bijstand, psychologische bijstand en repatriëring. Je bent al voor het volledige verzekerd bedrag verzekerd vanaf de eerste premiebetaling.

 

BEREKEN JOUW PREMIE

Voordelen DELA Uitvaartzorgplan

 • Je premie op maat is aangepast aan jouw wensen en budget.
 • Je premie betaal je in één keer, jaarlijks of maandelijks.
 • Je kiest zelf tot welke leeftijd je betaalt (max. tot 80 jaar).
 • Kinderen tot 18 jaar zijn zonder bijpremie mee verzekerd, op voorwaarde dat je ze in jouw polis laat opnemen. Dit is niet mogelijk bij een eenmalige premiebetaling.
 • Je verzekerd kapitaal wordt geïndexeerd. Zo blijft je polis waardevast en dekt ze ook in de toekomst jouw uitvaartkosten.
 • Als uitvaartspecialist heeft DELA een eigen netwerk van hooggekwalificeerde uitvaartondernemers die, als jij dat wenst, de uitvaart voor jou kunnen organiseren. Die keuze is echter volledig vrij.

BEREKEN JOUW PREMIE

De beste uitvaartverzekering van België

DECAVI2021

*Woensdag 27 oktober 2021 werd het DELA Uitvaartzorgplan in Brussel verkozen tot beste uitvaartverzekering 2021 door DECAVI. De DECAVI trofeeën bekronen de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse. De categorie ‘uitvaartverzekering’ telde 4 laureaten. De jury heeft de prestaties en de kwaliteit van de producten gecontroleerd op basis van hun rendabiliteit voor de verzekerde, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie.

Ben je overtuigd en wens je graag een polisvoorstel voor een DELA Uitvaartzorgplan aan te vragen?

Lees dan aandachtig onderstaande informatie voor je een aanvraag doet.

Wat je moet weten voor je een DELA Uitvaartzorgplan aanvraagt?

 • Het DELA Uitvaartzorgplan is een individuele levensverzekering (Tak 21), onderworpen aan het Belgisch recht.
 • Deze uitvaartverzekering, ontwikkeld door DELA Natura- en Levensverzekeringen N.V. - Belgisch bijkantoor, dekt levenslang jouw uitvaartkosten voor het verzekerde bedrag.
 • Het DELA Uitvaartzorgplan dekt geen overlijden dat het gevolg is van:
  - Zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis
  - Deelname aan een collectieve gewelddaad, terreur of oorlog (uitgezonderd professionele omstandigheden)
  - Het plegen van een misdaad of wanbedrijf als (mede)dader
 • Je kunt een premieberekening/-offerte voor een DELA Uitvaartzorgplan doen op www.dela.be of via je makelaar.
 • Enkel de Algemene voorwaarden en Bijzondere voorwaarden zijn bindend. Je wenst kosteloos een kopie van deze documenten? Graag een mailtje naar info@dela.be.
 • Je hebt klachten? Wij helpen je graag verder: contact@dela.be of DELA – Noorderplaats 5 bus 2 – 2000 Antwerpen. Je wenst liever een onafhankelijke partij? Contacteer de Ombudsman Verzekeringen via de Meeûsplantsoen 35 – 1000 Brussel.

Je wenst een polisvoorstel voor een DELA Uitvaartzorgplan online aan te vragen?

Dan adviseren we om eerst deze documenten door te nemen: