Menu
Zoek
Contact
ledenpanel DELA

DELA luistert: jullie stem, onze acties

Bij DELA is de mening en ervaringen van onze klanten en leden een grote inspiratiebron. Omdat we jouw stem zo belangrijk vinden hebben we een ledenpanel opgericht. Hier kan elk lid van coöperatie DELA zijn of haar stem laten horen. Je kan je makkelijk inschrijven voor dit ledenpanel en je bepaalt steeds zelf aan welke bevragingen je wel of niet deelneemt. De eerste bevraging rond nalatenschap, successie en onze nieuwe simulator is reeds afgerond en we zijn ondertussen al actief aan de slag gegaan met jullie feedback. Zo willen we steeds onze diensten verder verbeteren volgens jouw noden en wensen.

ledenpanel DELA

Belangrijke inzichten

We hebben jullie antwoorden op de laatste bevraging grondig geanalyseerd en kwamen zo tot volgende belangrijke bevindingen:

  • Kennis over erfrecht: We hebben geleerd dat er nood is aan duidelijke informatie over erfrecht en successieplanning.
  • Nood aan persoonlijke benadering: Jullie hebben ons laten zien dat er persoonlijke en op maat gemaakte oplossingen nodig zijn voor een betere beleving en kennis rondom nalatenschap.

Wat gaan we doen

Op basis van deze inzichten zullen we in 2024 volgende verbeteringen doorvoeren:

  • Verbeterde successiesimulator: we werken aan het verfijnen van onze simulator om deze nog toegankelijker en gebruikersvriendelijker te maken.
  • Transparante en toegankelijke informatie: we zetten ons in om complexe informatie over erfrecht en nalatenschap te vereenvoudigen en toegankelijk te maken voor iedereen.
  • Uitbreiding van onze diensten: We onderzoeken nieuwe manieren om onze rol in successieplanning te versterken, naast onze bestaande uitvaartdiensten.

Samen bouwen aan een toekomst

DELA staat dicht bij haar klanten en leden door op geregelde tijdstippen met elkaar in gesprek te gaan. Zo verbeteren we voortdurend onze dienstverlening en kunnen we ons aanbod afstemmen op wat voor jou echt belangrijk is. We moedigen je dan ook aan om ervaringen en ideeën met ons te blijven delen. Nog geen lid, maar wel zin om dat te worden? Schrijf je dan zeker in. Op die manier krijg je in de toekomst ook de kans om jouw mening met ons te delen. Jouw stem is belangrijk voor ons, en samen maken we het verschil.

Word lid van het ledenpanel
DELA