Menu
Zoek
Contact

DELA webinars

Sinds oktober 2019 organiseert DELA periodiek webinars voor haar makelaars teneinde hen op de hoogte te houden van haar producten en diensten.

Via deze pagina kunt u de voorbije webinars raadplegen.

Schrijf u in voor de volgende webinar
kickoff 2023

Februari 2023 - DELA 2023 KICK-OFF event

Ondernemen is topsport. Daar weet u als doorwinterde verzekeringsmakelaar alles van. Elk contact met uw klanten telt. En elke keer gaat u voluit voor de beste persoonlijke service voor uw klanten. DELA wil u als partnermakelaar daarin nóg beter ondersteunen en heeft een partnerprogramma uitgedacht op maat van uw noden en ambities: DELActive. Samen willen we het verschil maken voor u én voor uw klanten. Dat is ons engagement. Mogen we ook op uw engagement rekenen? Want wie zich inzet om actief klanten aan te sluiten bij DELA, geven we graag een extra duwtje in de rug via DELActive. DELActive, samen maken we uw ambitie waar. Alle info en registratie op www.delactive.be.

Klik hier om deze webinar te bekijken

Januari/februari 2022 – DELA 2022 KICK-OFF event

2022 wordt ongetwijfeld een jaar vol nieuwe uitdagingen en mooie opportuniteiten. Dat brengt ons naadloos bij het DELA 2022 KICK-OFF event. Want in 2021 werden de fundamenten gelegd voor belangrijke vernieuwingen en ontwikkelingen die u zullen helpen en motiveren om uw DELA portefeuille verder uit te bouwen. Eén daarvan is het DELA Engagement Plan dat we speciaal op uw maat ontworpen hebben: een programma waaraan tal van voordelen gekoppeld zijn. Het KICK-OFF event betekent meteen ook het startschot voor onze DELA voorjaarsactie. U geniet een concrete stimulans en uw klanten en hun dierbaren zijn dankzij uw bemiddeling gerust dat ze het nu geregeld hebben voor later. Een echte win-win dus.

 

Klik hier om deze webinar te bekijken
webinar kickoff 2022

21/01/2021 – Virtueel DELA KICK-OFF makelaarsevent & startschot voor onze voorjaarsactie

Een nieuw jaar. Dat betekent kersverse ambities, goede voornemens en nieuwe kansen voor u, uw kantoor en uw klanten. Met een DELA Uitvaartzorgplan vervolledigt u uw verzekeringsaanbod. Maar hoe knoopt u hierover best een gesprek aan met uw klanten? Met dit KICK-OFF event helpen we u graag op weg. We reiken praktische handvaten en een pak inspiratie aan om op een vlotte en toegankelijke manier met uw klanten te praten over ‘later’. En onthullen meteen ook hoe onze voorjaarsactie u hierin bijkomend zal ondersteunen. In 60 minuten combineren we relevante materie met dynamiek en interactie in een aantrekkelijke setting, waarbij onze begeesterende host, Piet De Praitere, u meeneemt op ontdekkingstocht.

Klik hier om deze webinar te bekijken
Tease
Tease

19/06/2020 – Mis de digitale sneltrein niet! Bestemming DELA Online Toolkit.

De digitale wereld evolueert razendsnel. Ook in België stijgt het online gebruik jaar na jaar. 85% van de Belgen zijn dagelijks actief op het internet. Sociale media blijven aan terrein winnen. En mobile is niet meer weg te denken uit ons leven. Redenen te over dus om digitaal sterk aanwezig te zijn voor uw klanten! Maak daarom kennis met de DELA Online Toolkit, hét online platform waar u gratis tal van promotiematerialen kunt downloaden om uw kantoor beter vindbaar te maken online, meer klanten te bereiken en dus ook meer omzet te genereren.

Klik hier om deze webinar te bekijken

13/12/2019 - Het DELA Uitvaartzorgplan heeft extra waarborgen in petto

Het DELA Uitvaartzorgplan biedt een sluitend antwoord op de gevolgen van een overlijden (financieel, praktisch en emotioneel) en is daardoor uniek in zijn soort. Graag nemen we u tijdens dit webinar mee doorheen een productopleiding waarin we de eigenschappen en vele voordelen van ons huidig Uitvaartzorgplan belichten. Maar als uitvaartspecialist wil DELA nog meer inzetten op het ontzorgen van verzekerden en nabestaanden. Per 1 januari 2020 breidt DELA het Uitvaartzorgplan daarom uit met tal van extra diensten. Daarmee is het DELA Uitvaartzorgplan de meest complete uitvaartverzekering op de markt. U verneemt er alles over tijdens dit webinar.

 

Klik hier om deze webinar te bekijken
Tease
Tease

03/10/2019 - Exit DELAnet, welkom DELAconnect

Kijkt u reikhalzend uit naar het moment waarop u premiesimulaties, offertes en polisvoorstellen voor een DELA Uitvaartzorgplan in slechts enkele klikken volledig digitaal kunt uitvoeren – van invullen tot ondertekenen? Wilt u graag de polisinformatie van uw klanten online raadplegen? Met DELAconnect, het gloednieuw online makelaarsportaal van DELA, komen we tegemoet aan uw digitale wensen! Tijdens dit webinar ontdekt u alle voordelen van DELAconnect.

Update maart 2020: sinds 03/10/2019 werden er tal van optimalisaties doorgevoerd in DELAconnect, onder andere wat de handtekenmethodes betreft. Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij uw Account Manager.

Klik hier om deze webinar te bekijken