Menu
Contact

DELA webinars

Sinds oktober 2019 organiseert DELA periodiek webinars voor haar makelaars teneinde hen op de hoogte te houden van haar producten en diensten.

Via deze pagina kunt u de voorbije webinars raadplegen.

Schrijf u in voor de volgende webinar

19/10/2021 – Alles over successieplanning om uw klanten en hun families nog beter van dienst te zijn

Als uitvaartspecialist biedt DELA families en nabestaanden niet alleen een luisterend oor. We willen hen ook maximaal ondersteunen en ontzorgen rondom een afscheid. Onze dienstverlening na overlijden gecombineerd met een heldere successieplanning maken daar een belangrijk deel van uit. U krijgt wellicht geregeld vragen van uw klanten rond deze materie. Tijdens dit webinar krijgt u alvast een antwoord op volgende vragen: wat gebeurt er als u een overlijden meldt bij DELA? Waarom is de begunstiging een belangrijke factor in het DELA Uitvaartzorgplan? Wie draagt zorg voor de aangifte nalatenschap en wat komt er allemaal bij kijken? Hoe maakt u dit topic vlot bespreekbaar bij uw klanten?

Klik hier om deze webinar te bekijken

21/01/2021 – Virtueel DELA KICK-OFF makelaarsevent & startschot voor onze voorjaarsactie

Een nieuw jaar. Dat betekent kersverse ambities, goede voornemens en nieuwe kansen voor u, uw kantoor en uw klanten. Met een DELA Uitvaartzorgplan vervolledigt u uw verzekeringsaanbod. Maar hoe knoopt u hierover best een gesprek aan met uw klanten? Met dit KICK-OFF event helpen we u graag op weg. We reiken praktische handvaten en een pak inspiratie aan om op een vlotte en toegankelijke manier met uw klanten te praten over ‘later’. En onthullen meteen ook hoe onze voorjaarsactie u hierin bijkomend zal ondersteunen. In 60 minuten combineren we relevante materie met dynamiek en interactie in een aantrekkelijke setting, waarbij onze begeesterende host, Piet De Praitere, u meeneemt op ontdekkingstocht.

Klik hier om deze webinar te bekijken

30/10/2020 – Nabestaandenzorg van DELA: uniek in de markt en een échte troef voor uw klanten.

Het DELA Uitvaartzorgplan met Nabestaandenzorg is een echte meerwaarde voor uw klanten én uniek in de markt. Ontdek in dit webinar hoe u deze troef via DELAconnect veilig en op afstand kunt uitspelen bij uw klanten. Olivienne Gauvin, consulente Nabestaandenzorg, deelt bovendien graag verhalen en ervaringen uit de praktijk. We laten u ook kennismaken met onze nieuwe Commercieel Directeur Verzekeringen, Stephan Pittoors, die zich graag aan u voorstelt.

Klik hier om deze webinar te bekijken

19/06/2020 – Mis de digitale sneltrein niet! Bestemming DELA Online Toolkit.

De digitale wereld evolueert razendsnel. Ook in België stijgt het online gebruik jaar na jaar. 85% van de Belgen zijn dagelijks actief op het internet. Sociale media blijven aan terrein winnen. En mobile is niet meer weg te denken uit ons leven. Redenen te over dus om digitaal sterk aanwezig te zijn voor uw klanten! Maak daarom kennis met de DELA Online Toolkit, hét online platform waar u gratis tal van promotiematerialen kunt downloaden om uw kantoor beter vindbaar te maken online, meer klanten te bereiken en dus ook meer omzet te genereren.

Klik hier om deze webinar te bekijken

13/12/2019 - Het DELA Uitvaartzorgplan heeft extra waarborgen in petto

Het DELA Uitvaartzorgplan biedt een sluitend antwoord op de gevolgen van een overlijden (financieel, praktisch en emotioneel) en is daardoor uniek in zijn soort. Graag nemen we u tijdens dit webinar mee doorheen een productopleiding waarin we de eigenschappen en vele voordelen van ons huidig Uitvaartzorgplan belichten. Maar als uitvaartspecialist wil DELA nog meer inzetten op het ontzorgen van verzekerden en nabestaanden. Per 1 januari 2020 breidt DELA het Uitvaartzorgplan daarom uit met tal van extra diensten. Daarmee is het DELA Uitvaartzorgplan de meest complete uitvaartverzekering op de markt. U verneemt er alles over tijdens dit webinar.

 

Klik hier om deze webinar te bekijken

03/10/2019 - Exit DELAnet, welkom DELAconnect

Kijkt u reikhalzend uit naar het moment waarop u premiesimulaties, offertes en polisvoorstellen voor een DELA Uitvaartzorgplan in slechts enkele klikken volledig digitaal kunt uitvoeren – van invullen tot ondertekenen? Wilt u graag de polisinformatie van uw klanten online raadplegen? Met DELAconnect, het gloednieuw online makelaarsportaal van DELA, komen we tegemoet aan uw digitale wensen! Tijdens dit webinar ontdekt u alle voordelen van DELAconnect.

Update maart 2020: sinds 03/10/2019 werden er tal van optimalisaties doorgevoerd in DELAconnect, onder andere wat de handtekenmethodes betreft. Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij uw Account Manager.

Klik hier om deze webinar te bekijken