Menu
Contact

Over dit webinar

Een nieuw jaar. Dat betekent kersverse ambities, goede voornemens en nieuwe kansen voor u, uw kantoor en uw klanten. Met een DELA Uitvaartzorgplan vervolledigt u uw verzekeringsaanbod. Maar hoe knoopt u hierover best een gesprek aan met uw klanten?

Met dit KICK-OFF event helpen we u graag op weg. We reiken praktische handvaten en een pak inspiratie aan om op een vlotte en toegankelijke manier met uw klanten te praten over ‘later’. En onthullen meteen ook hoe onze voorjaarsactie u hierin bijkomend zal ondersteunen.

In 60 minuten combineren we relevante materie met dynamiek en interactie in een aantrekkelijke setting, waarbij onze begeesterende host, Piet De Praitere, u meeneemt op ontdekkingstocht:

  • Ontdek onze FASTips (Frequenty Asked Sales Tips): op uw maat gesneden om uw klanten te prikkelen en overtuigen
  • Beleef de kern van het DELA adviesverhaal in inspirerend woord en beeld
  • Maak kennis met de Levenslijntool 2.0, uw bondgenoot bij uitstek voor een vlot en gestructureerd portefeuillegesprek met uw klanten en tevens hulpmiddel om MiFID-conform te werk te gaan
  • Verneem alles over de voorjaarsactie die we samen met u op touw zullen zetten: een win-win voor u én voor uw klanten
  • We willen van onze KICK-OFF een doorleefd event maken, voor en door onze partners-makelaars. Daarom gaan we in gesprek met Jan Fruytier van makelaarskantoor grust om inzichten, ervaringen en tips & tricks uit de praktijk met u te delen.

Schrijf u snel in!