Menu
Zoek
Contact

Een afscheid zonder zorgen? Daar kan je nu al voor zorgen.

Maak een simulatie voor een DELA Uitvaartzorgplan op maat
Bereken jouw premie
Leg je uitvaartwensen vast campagne

Afscheid nemen van een geliefde is altijd een moeilijk moment. Naast het verdriet en de organisatie van een mooie en gepersonaliseerde uitvaart moeten er plots nog allerlei andere zaken geregeld worden.

Dan is het fijn te weten dat de overleden dierbare alles op voorhand geregeld had. Het vastleggen van jouw uitvaartwensen zorgt ervoor dat jouw nabestaanden geen moeilijke beslissingen moeten nemen bij de organisatie van jouw afscheidsceremonie.

Je kan jouw nabestaanden ontzorgen door het financiële aspect van jouw uitvaart vooraf te regelen. Maar je kunt hen ook na jouw afscheid helpen met nabestaandenzorg. Een consulent komt na de uitvaart bij jouw geliefden langs om hen te helpen met de administratieve en praktische beslommeringen. Een welgekomen dienstverlening tijdens een emotioneel moeilijke periode.

Leg jouw uitvaartwensen vast in je digitale wilsbeschikking

Een mooi afscheid dat een weerspiegeling is van wie je was tijdens het leven? Daar kan je nu al voor zorgen. Zo ben jij gerust want je weet dat jouw uitvaart zal verlopen volgens jouw wensen. Bovendien moeten je nabestaanden geen moeilijke keuzes meer maken. Een mooi gebaar waar ze je later dankbaar voor zullen zijn.


Leg je uitvaartwensen online vast

Nabestaandenzorg en psychologische bijstand

Naast het vastleggen van jouw uitvaartwensen kan je je nabestaanden ook nog op andere manieren ontzorgen. In het Uitvaartzorgplan, de uitvaartverzekering van DELA, is nabestaandenzorg en psychologische bijstand voor jouw geliefden inbegrepen.

Een consulent nabestaandenzorg komt na de uitvaart langs bij jouw familie om te helpen met de administratieve en praktische verwikkelingen. Een welgekomen hulp in emotioneel moeilijke tijden. Bovendien kunnen je geliefden beroep doen op een psycholoog om hen te helpen bij het rouwverwerkingsproces.

Dit zit allemaal in het DELA Uitvaartzorgplan, de beste uitvaartverzekering van België*. Zo kan jij zorgeloos verder genieten van het leven.

 

Bereken je premie op maat

 

*Op woensdag 28 oktober 2020 won DELA voor de vierde keer op rij de DECAVI award voor beste uitvaartverzekering van België tijdens een virtuele uitreikingsceremonie. De DECAVI trofeeën bekroonden voor de 21ste keer de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en verzekeringsinitiatieven in België. Deze worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse op basis van hun rendabiliteit voor de verzekerde, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie. De categorie ‘uitvaartverzekering’ telde 5 laureaten.

Wat je moet weten voor je een DELA Uitvaartzorgplan aanvraagt?

 • Het DELA Uitvaartzorgplan is een individuele levensverzekering (Tak 21), onderworpen aan het Belgisch recht.
 • Deze uitvaartverzekering, ontwikkeld door DELA Natura- en Levensverzekeringen N.V. - Belgisch bijkantoor, dekt levenslang jouw uitvaartkosten voor het verzekerde bedrag.
 • Het DELA Uitvaartzorgplan dekt geen overlijden dat het gevolg is van:
  - Zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis
  - Deelname aan een collectieve gewelddaad, terreur of oorlog (uitgezonderd professionele omstandigheden)
  - Het plegen van een misdaad of wanbedrijf als (mede)dader
 • Je kunt een premieberekening/-offerte voor een DELA Uitvaartzorgplan doen op www.dela.be en/of via jouw makelaar.
 • Enkel de Algemene voorwaarden en de Bijzondere voorwaarden zijn bindend. Je wenst kosteloos een kopie van deze documenten? Graag een mailtje naar info@dela.be.
 • Je hebt klachten? Wij helpen je graag verder: contact@dela.be of DELA – Noorderplaats 5 bus 2 – 2000 Antwerpen. Je wenst liever een onafhankelijke partij? Contacteer de Ombudsman Verzekeringen via de Meeûsplantsoen 35 – 1000 Brussel.
Leg uw uitvaartwensen vast campagne

Je wenst een polisvoorstel voor een DELA Uitvaartzorgplan online aan te vragen?

Dan adviseren we om eerst deze documenten door te nemen: