Menu
Zoek
Contact

DELA behaalt de 3de plaats voor Great Place to Work 2021!

Goede werkplekken zijn organisaties waar mensen vertrouwen hebben in het management, trots zijn op hun job en plezier beleven op het werk. DELA is zo’n goede werkplek, en mag voor de derde jaar op rij ook de titel ‘Best Workplace’ dragen. Onze warme organisatie behaalde namelijk de 3de plaats in het ‘Great Place to Work’-onderzoek!

DELA België doet de jaarlijkse GPTW-enquête bij al haar medewerkers reeds sinds 2009. Daarbij meten we de zogenaamde ‘trust index’ gebaseerd op vijf pijlers: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en collegialiteit. Tijdens de laatste enquête realiseerde DELA een trust index van 87%!

DELA, een superfijn en warm bedrijf om voor te werken!

DELA behaalde in maart 2021 naast haar 3de plaats als Best Workplace ook de extra Special Award ‘Caring In Corona Times’, om haar bijzondere aanpak van de coronacrisis. Deze award werd toegekend naar aanleiding van de erkenning, waardering en ondersteuning die DELA haar medewerkers biedt op zowel psychisch, fysisch als sociaal vlak.

Bij DELA beseffen we dat we alleen de beste service en ondersteuning aan klanten en families kunnen bieden als ook onze medewerkers betrokken zijn bij het bedrijf en trots zijn op de werkgever waarvoor ze zich dagelijks inzetten. Daarom doen we er alles aan om optimale werkomstandigheden te creëren voor onze mensen. We zijn dan ook erg trots dat die inspanningen zich vertalen in een grote tevredenheid bij onze medewerkers. Want zij zijn het kloppend hart van onze organisatie.

#voorelkaar
#GPTWBelgium
#Bestworkplaces2021

GPTW2021