DELA in de top 10 van ‘Great Places to Work’ in België!

Stel je eens voor dat je ‘s morgens opstaat en met plezier naar je werk vertrekt. Gewoon omdat je het bedrijf waarvoor je werkt vertrouwt, je trots bent op wat je doet voor die organisatie én het leuk vindt om met jouw collega’s samen te werken. Dat is wat een heel groot deel van de werknemers bij DELA België elke dag doet, als één warme familie voor alle andere families.

Sinds 2009 doet DELA België elk jaar een ‘Great Place to Work’ enquête bij al haar medewerkers. Daarbij meten ze de zgn. ‘trust index’ gebaseerd op vijf pijlers: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en collegialiteit. Tijdens de laatste enquête in 2017 strandde DELA op een trust index van 83%! Dat is heel mooie score als je vergelijkt met andere bedrijven.

DELA, een superfijn bedrijf om voor te werken

Naar aanleiding van dit hoge waarderingscijfer besloot het HR Team van DELA voor de eerste keer deel te nemen aan de ‘Great Places to Work’ awards. Die vonden plaats op 13 maart jl. in Brussel. DELA belandde meteen in de top 10 van genomineerde bedrijven en behaalde een mooie 7de plaats! Dat betekent dat deze bijzondere organisatie zich een héél jaar lang één van de beste Belgische bedrijven mag noemen om voor te werken! En daar zijn alle medewerkers ontzettend fier op.

Het GPTW-logo zal een heel jaar lang schitteren op de online communicatie- en social media kanalen van DELA België. Dé uitvaartspecialist waar het fijn is om te werken en de medewerkers het kloppend hart van de organisatie vormen.

#voorelkaar
#GPTWBelgium
#Bestworkplaces2018