Menu
Contact

DELA in de top 10 van ‘Great Places to Work’ in België!

Stel je eens voor dat je ‘s morgens opstaat en met plezier naar je werk vertrekt. Gewoon omdat je het bedrijf waarvoor je werkt vertrouwt, je trots bent op wat je doet voor die organisatie én het leuk vindt om met jouw collega’s samen te werken. Dat is wat een heel groot deel van de werknemers bij DELA België elke dag doet, als één warme familie voor alle andere families.

Sinds 2009 doet DELA België elk jaar een ‘Great Place to Work’ enquête bij al haar medewerkers. Daarbij meten ze de zogenaamde ‘trust index’ gebaseerd op vijf pijlers: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en collegialiteit. Tijdens de laatste enquête in 2018 realiseerde DELA een trust index van 87%!

DELA, een superfijn bedrijf om voor te werken

Naast dit waarderingscijfers, werd er ook hard gewerkt aan een Cultural Audit, dat resulteerde in een lijvig rapport over de DELA cultuur. Deze beide zijn nodig om deel te nemen aan de 'Great Places to Work' awards. Dit jaar stuurden we voor de tweede maal onze inzending in. De award show vond plaats op 19 maart 2019 in Brussel. DELA belandde in de top 10 van genomineerde bedrijven en behaalde een prachtige 6de plaats! Dat betekent dat deze bijzondere organisatie zich voor de tweede maal op rij een héél jaar lang één van de beste Belgische werkgevers mag noemen! En daar zijn alle medewerkers ontzettend fier op.

Het Best workplaces-logo zal een heel jaar lang schitteren bij DELA België, dé uitvaartspecialist waar het fijn is om te werken en de medewerkers het kloppend hart van de organisatie vormen. 

#voorelkaar
#GPTWBelgium
#Bestworkplaces2018