Menu
Contact

Rouwen, condoleren, afscheid nemen en ondersteunen in coronatijden?

Klik hier voor meer inspiratie en informatie

 

Corona en impact op uw uitvaartverzekering?

Klik hier voor meer informatie

Bereken uw premie

Via een periodieke bijdrage bespaart u uw nabestaanden later de kosten en zorgen van uw uitvaart. Een hele geruststelling, toch? Meer informatie over het DELA Uitvaartzorgplan.

DELA valt twee keer in de prijzen bij de DECAVI verzekeringstrofeeën!

Op woensdag 28 oktober 2020 won DELA voor de vierde keer op rij de DECAVI award voor beste uitvaartverzekering van België tijdens een virtuele uitreikingsceremonie. Daarnaast wonnen we ook de prijs voor beste digitale initiatief: onze unieke online polis aanvraag die volledig digitaal kan ingevuld (incl. medische acceptatie) én ondertekend worden via eID, itsme of SMS code. Daar zijn we als uitvaartspecialist ontzettend fier op!

De DECAVI trofeeën bekroonden voor de 21ste keer de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en verzekeringsinitiatieven in België. Deze worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse op basis van hun rendabiliteit voor de verzekerde, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie. De categorie ‘uitvaartverzekering’ telde deze keer 5 laureaten en de categorie ‘digitaal’ 4 dossiers. Samen sterk, samen #voorelkaar!

Lees hier het persbericht.

Nog beter verzekerd met het DELA Uitvaartzorgplan

U bent onvergetelijk, maar niet onsterfelijk. Daarom is het een goed idee om nu al eens aan later te denken. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt u vanaf 1 januari 2020 nog meer: nabestaandenzorg, financiële gemoedsrust, bijstand en advies.

We willen er zijn voor u: voor, tijdens en na de uitvaart. Een mooi, sereen en gepersonaliseerd afscheid zonder zorgen dankzij de meest complete uitvaartverzekering op de markt.

We geven graag antwoord op al uw vragen:


Ontdek het nieuwe DELA Uitvaartzorgplan

Alle uitvaartexperten onder één dak

Onze uitvaartmedewerkers in de uitvaartcentra, crematoria en het repatriëringscentrum staan 24 op 7 voor u klaar met een luisterend oor, advies, empathie, maar vooral met een jarenlange kennis. U kan op hen vertrouwen om alle praktische regelingen bij een overlijden in goede banen te leiden.

 
Vind onze uitvaartlocaties

DELA respecteert ‘Bel-me-niet-meer-lijst’

De Federale Overheidsdienst Economie heeft ons gemeld dat medewerkers van DELA personen zogezegd pro-actief opbellen over de diensten van DELA. Er zijn mensen die dit absoluut niet wensen en dat ook aangegeven hebben door zichzelf in te schrijven op de zgn. ‘bel-me-niet-meer-lijst’.

We willen benadrukken dat DELA deze lijst altijd respecteert. Mocht iemand u toch ongewenst contacteren, weet dan dat dit gebeurt buiten de goedkeuring van DELA om. In dat geval kunt u dit melden via info@dela.be waarbij we u vragen om het telefoonnummer van de ongewenste beller mee te geven. Wij rapporteren elk geval aan de Federale Overheidsdienst Economie. Alvast bedankt voor uw begrip én medewerking.

Ze had altijd volop genoten van het leven, van haar familie, van haar tuin, van reizen. Zo moesten ook haar laatste maanden zijn.

Mama was juist 68 geworden toen ze het nieuws kreeg. Kanker. Uitgezaaid. Ze vertelde het ons, bijna alsof ze zich verontschuldigde dat ze ziek was...

Lees het verhaal van André en Thomas.

Successieplanning, een goed idee

Successieplanning houdt in dat u bij leven gaat zoeken naar de meest voordelige manier om uw vermogen over te dragen aan uw nabestaanden. Een wettelijke manier om de successierechten te verminderen.

Lees meer

Onze consulenten nabestaandenzorg staan voor u klaar

Bij een overlijden komen een heleboel administratieve en praktische regelingen kijken. Ook na de uitvaart zijn er nog heel wat zaken te regelen. Nabestaanden weten vaak niet waar ze moeten starten. Onze consulenten nabestaandenzorg zijn specialisten in deze materie en helpen bij administratieve, financiële en juridische kwesties. Zo krijgen families tijd voor wat écht belangrijk is. Het verlies van hun dierbare een plaats geven.

Ontdek onze nabestaandenzorg
Jullie consulent nabestaandenzorg Willy Kelders heeft ons écht geholpen na de uitvaart van onze papa. Bedankt!

Monique Van Gastel - klant DELA

Wat kost een uitvaart?

Een uitvaart kost gemiddeld 5.000 euro*. De koffietafel, de grafsteen en de concessie zijn hier niet inbegrepen omdat deze sterk verschillen afhankelijk van uw wensen of die van uw nabestaanden. Hoeveel kost een uitvaart naar uw wensen? DELA helpt u graag bij de berekening van een uitvaart die een weerspiegeling is van uw leven. Kent u de kostprijs van uw uitvaart? Dan kunt u op basis van dit bedrag een premieberekening uitvoeren voor een DELA Uitvaartzorgplan.

*volgens een onderzoek van Test Aankoop in oktober 2018

Krijg een idee van uw uitvaartkosten

Bereken uw premie

Een uitvaart kost vandaag gemiddeld € 5.000, zonder koffietafel, rouwjuwelen of concessie.

Volgens een onderzoek van Test Aankoop in oktober 2018 

Elke afscheidsceremonie is uniek

Een mooi gedicht, een intieme live band, een kerk boordevol orchideeën, ... Vandaag is elke afscheidsceremonie uniek maatwerk: een persoonlijke dienst gevormd door de wensen van de overledene, familie en vrienden. De mogelijkheden zijn alvast eindeloos.

Vind inspiratie

Waarom kiezen voor DELA?

DELA staat voor ‘Draagt Elkanders Lasten’ en werd in 1937 opgericht in Eindhoven. In die tijd werden mensen zonder geld ’s morgens begraven in een hoekje van het kerkhof, zonder uitvaartplechtigheid, grafsteen of naambordje . Een groepje mensen vond dit niet kunnen en riep DELA in het leven met één duidelijke missie die tot op de dag van vandaag standhoudt: een waardige uitvaart voor iedereen. Ongeacht rang, stand of inkomen.
Sinds 1989 is DELA ook in België dé uitvaartspecialist die het verzekeren en verzorgen van uitvaarten combineert. Onze 800 DELA-medewerkers streven nog elke dag naar een waardige uitvaart voor iedereen. Wij helpen u: voor, tijdens en na een overlijden.

Bekijk hier de video van Erwin en Barbara

Waarom werken bij DELA?

DELA is een door waarden gedreven organisatie. In ons bijzondere bedrijf worden mensen niet alleen geëvalueerd op hun resultaten maar ook op hun 'BIO-zijn'. Deze afkorting staat voor Betrokken, Integer en Ondernemend. Deze waarden zijn ingebakken in onze bedrijfscultuur en elke collega tracht ze dagelijks in de praktijk te brengen.

Bekijk onze vacatures