Menu
Zoek
Contact
DELA uitvaart
DELA uitvaart

Uitvaartspecialist DELA

DELA zorgt voor financiële, praktische en emotionele ondersteuning rondom afscheid. Zo zorgen we voor gemoedsrust bij onze klanten en hun dierbaren, nu én later.

Onze uitvaartverzekering

Met het DELA Uitvaartzorgplan bespaar je jouw nabestaanden later de kosten en zorgen van jouw uitvaart. Een mooi gebaar.

Bereken mijn premie

Een uitvaart regelen

Onze uitvaartondernemers staan dag en nacht klaar om je te ondersteunen bij een overlijden. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Vind een uitvaartondernemer
Eric

Hemel en aarde: Ontdek hoe we het verschil maken voor elk leven

Na de dood van haar man, wou Veerle graag een urne die paste bij zijn leven. Dankzij de toewijding van Rovina, verzorger bij DELA, vond ze die ook. Net als Rovina, verzetten alle DELA-medewerkers dagelijks hemel en aarde om het laatste afscheid het mooiste te maken. Met onze zorg en toewijding willen we het verschil maken voor elk leven.

Bekijk onze verhalen
erfenis

Bereken de belasting op je erfenis

Jong of oud: het is altijd een goed idee om al eens na te denken over je erfenis. Alles wat je bij elkaar spaart (van geld tot eigendommen) laat je immers ooit achter. Benieuwd hoeveel successierechten jouw wettelijke erfgenamen hierop zullen betalen?

Maak een simulatie

Nieuwe opties voor begraven en cremeren

Gezelschapsdieren kunnen nu ook mee begraven worden met hun baasje en er zijn nieuwe opties voor de wilsbeschikking. Welke regelingen kunnen we voortaan nog treffen voor onze uitvaart naar aanleiding van de nieuwe Vlaamse wetgeving?

Bekijk alle veranderingen
DELA foto

Een afscheid met de motor, zoals jij dat wenst

  • Volledig op maat
  • In lijn met jouw uitvaartwensen
  • Met de motorclub of in intieme kring

Aan jou de keuze!

“Ik wil niet dat jullie mijn uitvaart betalen.”

Martine is een warme (onthaal)moeder en marktkramer. Zij heeft het geregeld voor haar kinderen en partner.

Waarom kiezen voor DELA?

DELA staat voor ‘Draagt Elkanders LAsten’ en is al meer dan 90 jaar gespecialiseerd in alles wat raakt aan afscheid. ‘Zorg’ in al zijn aspecten zit in ons DNA en in dat van onze 800 medewerkers. 

Als deel van een coöperatie hecht DELA veel belang aan solidariteit en aan maatschappelijk engagement. Kiezen voor DELA is dan ook kiezen voor een door waarden gedreven, menselijke en betrokken organisatie.

Via haar uitvaartverzekering zorgt DELA voor financiële zekerheid. In onze uitvaartcentra verzorgen we een kwalitatieve en persoonlijke service en na de uitvaart helpen we om tal van praktische en administratieve zaken te regelen. Dankzij bijkomende assistentie (DELA nabestaandenzorg) worden nabestaanden ook emotioneel ontzorgd.

Vraag jouw brochure aan

Hoe schenk je jezelf én jouw nabestaanden nu al gemoedsrust? Hoe ontzorg je hen wanneer je er niet meer bent? Met een DELA Uitvaartzorgplan zijn jouw naasten beschermd tegen financiële en administratieve lasten. Een mooi gebaar waarvoor ze je later dankbaar zullen zijn.

Vraag jouw brochure aan

Jouw makelaar staat voor je klaar, met raad en daad

Je kan op hem rekenen om jou en jouw geliefden te beschermen. Op ieder moment, van geboorte tot overlijden. Met een DELA Uitvaartzorgplan ben je gerust, nu en later. Praat erover met jouw makelaar. Hij geeft jou graag vrijblijvend advies op maat.

Neem contact op met jouw makelaar

De beste uitvaartverzekering van België

beste uitvaartverzekering

*Dinsdag 24 oktober 2023 werd het DELA Uitvaartzorgplan in Brussel verkozen tot beste uitvaartverzekering 2023 door DECAVI. De DECAVI trofeeën bekronen de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse. De categorie ‘uitvaartverzekering’ telde 4 kandidaten. De jury heeft de prestaties en de kwaliteit van de producten gecontroleerd op basis van hun rendabiliteit voor de verzekerde, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie.

Meer lezen
Jobs

Ga voor een job bij DELA

DELA is een door waarden gedreven organisatie. Vol ambitie en met ruimte voor ondernemende mensen die verantwoordelijkheid en initiatief nemen. DELA is uitgeroepen tot World-class Workplace 2023-2024. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder en laat jou inspireren om bij ons aan de slag te gaan!

MijnDELA

Een MijnDELA account aanmaken gaat makkelijk en snel. Registreer met jouw eID en regel tal van zaken die met jouw afscheid te maken hebben eenvoudig online.

In de persoonlijke en beschermde MijnDELA account kunnen klanten en niet-klanten hun uitvaartwensen bewaren en aanpassen wanneer zij dat wensen. Klanten kunnen hier zelf hun contact- en polisgegevens beheren.