Menu
Zoek
Contact

Ik vind dat ik voldoende gespaard heb.

Je uitvaartverzekering is een verzekering en geen spaarboekje of spaarformule. Dat betekent dat je vanaf de eerste premiebetaling bent verzekerd op het risico op overlijden voor het volledig verzekerd bedrag.

Met je DELA Uitvaartzorgplan mag je gerust zijn dat alles geregeld is 
Zo zorgt naast financiële gemoedsrust jouw DELA uitvaartzorgplan ervoor dat jouw nabestaanden op zowel praktische als emotionele ondersteuning kunnen rekenen. Jouw dierbaren krijgen hulp en advies bij de praktische en administratieve beslommeringen na de uitvaart. Onze nabestaandenconsulenten staan hen bij van A tot Z zodat ze nadien niet voor verrassingen komen te staan. Met deze unieke en persoonlijke nazorg die inbegrepen is in jouw uitvaartverzekering zorg je nu al voor je dierbaren wanneer je er niet meer bent.

Verzekerd vanaf dag één
Je uitvaartzorgplan is een verzekering en geen spaarboekje of spaarformule. Dat betekent dat je vanaf de eerste premiebetaling bent verzekerd op het risico op overlijden voor het volledig verzekerd bedrag. Stel je sluit in januari een uitvaartverzekering af en betaalt in februari jouw eerste premie. Als je in maart plots komt te overlijden, zal DELA toch het volledig verzekerd kapitaal uitkeren aan de begunstigden in de polis of aan de begrafenisondernemer voor de betaling van de uitvaartfactuur. Bovendien genieten jouw naasten meteen ook van de unieke en persoonlijke nabestaandenzorg.

Meer informatie nodig?
Twijfel je nog of wil je meer informatie over je uitvaartverzekering?  Contacteer ons het nummer 02 800 87 87.

Je las het algemene antwoord op deze vraag. Zoek je het antwoord specifiek voor jouw verzekering ?

Vind de antwoorden die je zoekt specifiek voor jouw verzekering hier:

Weet je niet welke verzekering je hebt ? We helpen je graag.

Geef hier je polisnummer in

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij helpen je graag.

Neem contact op