Menu
Zoek
Contact

Kan DELA jou helpen met je keuze voor een begrafenisondernemer?

Als verzekerde bij DELA ben je vrij in je keuze van begrafenisondernemer. Dat kan een begrafenisondernemer zijn van DELA, maar dat hoeft niet. Jij of jouw nabestaanden kiezen de begrafenisondernemer in alle vrijheid.

Kies je voor een DELA begrafenisondernemer?

Dan staat een ervaren professional jouw nabestaanden met raad en daad bij voor de organisatie van een mooie en gepersonaliseerde uitvaart.
Voor DELA-verzekerden biedt de DELA-begrafenisondernemer bovendien een korting (uw ‘DELA-voordeel’) aan van 10% op de uitvaartfactuur, met een maximum van 500 euro. Deze korting wordt toegepast op de prijs van al onze producten en diensten, met uitzondering van voorgeschoten kosten en kosten m.b.t. de externe dienstverlening, zoals bv. taksen, crematie, koffietafel, concessie en postzegels.

Wens je op voorhand je afscheidsceremonie al vast te leggen?

Een afscheidsceremonie op maat van jouw ideeën of wensen? Je kan dit nu al vrijblijvend plannen. Het enige wat je hoeft te doen, is je uitvaartwensen vastleggen in een digitale wilsbeschikking en online bewaren. Op die manier wordt je ceremonie een mooie weerspiegeling van jouw leven. Een fijne herinnering voor alle nabestaanden. Bij overlijden maakt DELA je wilsbeschikking over aan de nabestaande(n).

 

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij helpen je graag.

Neem contact op