Menu
Zoek
Contact

Een uitvaart regelen

Als verzekerde bij DELA ben je vrij in je keuze van begrafenisondernemer. Dat kan een begrafenisondernemer zijn van DELA, maar dat hoeft niet. Jij of je nabestaanden kiezen de begrafenisondernemer in alle vrijheid.
Je kan in je keuze van verzekerd kapitaal voor je DELA uitvaartverzekering alvast rekening houden met de kost van de gewenste repatriëring. Via de dienst repatriëring  kan je een inschatting bekomen van de gemiddelde repatriëringskosten.
Ja, we houden graag rekening met je persoonlijke uitvaartwensen.
Onze tip: leg ze nu al vast met onze online tool.
Erfenis en nalatenschap is ingewikkelde materie. DELA groepeerde alles overzichtelijk op de erfenispagina van onze website. Actuele informatie, geknipt op jouw maat.

Is je geliefde verzekerd bij DELA en helaas overleden? Onze innige deelneming. Bel zo snel mogelijk naar +32 78 05 05 78, zodat we je kunnen verder helpen. Onze alarmlijn is ook ‘s nachts bereikbaar.

Soms weet je niet wat zeggen, als het verdriet te groot is. Ook dan helpt DELA. Met mooie woorden op ons rouwtekstenplatform online en in een liefdevol troostboekje.
Een consulent DELA nabestaandenzorg begeleidt de nabestaanden van de verzekerde na de uitvaart. Deze empathische persoon staat hen bij met de praktische en administratieve afwikkelingen na het overlijden zoals het opzeggen of overzetten van gas-, elektriciteit-, water-, televisie-, telefoon-, en internetaansluitingen, contacteren van financiële en verzekeringsinstellingen en het opzeggen van abonnementen.

Als één van de twee verzekeringnemers op dezelfde polis overlijdt, worden alle rechten van de verzekeringnemer overgedragen op de langstlevende verzekerde.

Als één van de twee verzekerden op dezelfde polis overlijdt, blijft de andere partner die verzekeringnemer is op de polis staan.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij helpen je graag.

Neem contact op