Menu
Zoek
Contact
uitvaartkosten

Bereken vrijblijvend je premie voor een DELA Uitvaartzorgplan

Ben je benieuwd naar de premie voor een DELA Uitvaartzorgplan? Daarmee bespaar je je nabestaanden de kosten én zorgen van jouw uitvaart.

Met deze handige tool kan jij snel en eenvoudig deze premie berekenen. Kies zelf het verzekerd bedrag en de looptijd en in 3 korte stappen en max. 1 minuut heb jij het resultaat in jouw mailbox.

Bereken jouw premie
Maak een simulatie voor een DELA Uitvaartzorgplan op maat
Bereken jouw premie

Wat is het DELA Uitvaartzorgplan?

Het DELA Uitvaartzorgplan is een uitvaartverzekering die een bedrag voorziet om de kosten van jouw uitvaart te betalen. Je kunt er voor kiezen om het verzekerde bedrag maandelijks, jaarlijks of met een éénmalige bijdrage te financieren.

Als je overlijdt, helpt DELA jouw nabestaanden met de financiële, praktische en administratieve regelingen rond jouw uitvaart. Daarnaast kunnen je naasten beroep doen op extra bijstand, psychologische bijstand en repatriëring. Je bent al voor het volledige verzekerd bedrag verzekerd vanaf de eerste premiebetaling.

Een premie op maat van jouw behoeften

Hoe lang je betaalt en voor welk totaalbedrag, dat kies je dus helemaal zelf. Betaal je liever jaarlijks, maandelijks of verkies je een eenmalige betaling? Al deze factoren bepalen mee het bedrag van jouw premie voor een DELA Uitvaartzorgplan. Je kan de premie zo vaak berekenen als nodig om tot je gewenste resultaat te komen.

Wat zijn de voordelen van een uitvaartverzekering?

Psychologische bijstand en repatriëring
Levenslang verzekerd vanaf de eerste premiebetaling
Hulp bij administratieve beslommeringen
Kinderen tot 18 jaar meeverzekerd
Jouw verzekerd kapitaal blijft waardevast
Vermijd uitvaartkosten voor je nabestaanden

Vrije keuze van begrafenisondernemer

Wettelijke informatie

Het DELA Uitvaartzorgplan is een individuele levensverzekering (Tak 21), onderworpen aan het Belgisch recht.

Het DELA Uitvaartzorgplan dekt geen overlijden dat het gevolg is van:

  • Zelfmoord binnen het jaar na de inwerkingtreding van de polis
  • Vrijwillige deelname aan een collectieve gewelddaad, terreur of oorlog (uitgezonderd professionele omstandigheden: bv. militairen, politie, brandweer)
  • Het plegen van een misdaad of wanbedrijf als (mede)dader
  • Voor extra bijstand, psychologische bijstand, repatriëring & vervroegde terugkeer gelden specifieke beperkingen en uitsluitingen. Deze vindt u terug in de Algemene Voorwaarden.

U kunt een premieberekening/-offerte voor een DELA Uitvaartzorgplan doen op dela.be en/of via uw makelaar.

Enkel de Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden zijn bindend. U wenst kosteloos een kopie van deze documenten? Graag een mailtje naar info@dela.be.

U heeft klachten? Wij helpen u graag verder: contact@dela.be of DELA – Noorderplaats 5 bus 2 – 2000 Antwerpen.

U wenst liever een onafhankelijke partij? Contacteer de Ombudsman Verzekeringen via de Meeûsplantsoen 35 – 1000 Brussel.

Voordat u een online polis aanvraagt, adviseren we om eerst deze documenten door te nemen: Infofiche DELA Uitvaartzorgplan, Algemene Voorwaarden, Segmentatiecriteria en de MiFID Brochure

ouders met babybeste_uitvaartverzekering_2021

De beste uitvaartverzekering van België

*Woensdag 28 oktober 2022 werd het DELA Uitvaartzorgplan in Brussel verkozen tot beste uitvaartverzekering 2022 door DECAVI. De DECAVI trofeeën bekronen de beste Tak 21 levensverzekeringsproducten en worden verkozen door de DECAVI jury na een grondige analyse. De categorie ‘uitvaartverzekering’ telde 4 kandidaten. De jury heeft de prestaties en de kwaliteit van de producten gecontroleerd op basis van hun rendabiliteit voor de verzekerde, verzekeringskarakteristieken, communicatie en innovatie.