Menu
Zoek
Contact

Waarom krijg ik jaarlijkse inlichtingen?

Ieder jaar bezorgt DELA aan al zijn verzekeringnemers “jaarlijkse inlichtingen”. Dat is een document waarin verplichte maar ook zeer nuttige informatie staat over jouw uitvaartverzekering. Bovendien geeft het een handig overzicht van de belangrijkste kenmerken.

Ieder jaar bezorgt DELA aan al zijn verzekeringnemers “jaarlijkse inlichtingen”. Dat is een document waarin verplichte maar ook zeer nuttige informatie staat over jouw uitvaartverzekering. Bovendien geeft het een handig overzicht van de belangrijkste kenmerken van je verzekering.

Lees je jaarlijkse inlichtingen goed door. Is er iets niet correct of wil je graag iets wijzigen? Neem dan contact op met je vertrouwde bemiddelaar of met DELA. Wij staan voor jou klaar.

Op je document met jaarlijkse inlichtingen staat veel informatie. Deze informatie geeft een stand van zaken van je polis. Heb je graag hulp bij het lezen van deze jaarlijkse inlichtingen? Download hier de leeswijzer die duiding geeft bij de informatie die je terugvindt op je jaarlijkse inlichtingen.

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij helpen je graag.

Neem contact op