Menu
Zoek
Contact

Ik moet financiële keuzes maken. Wat kan ik doen?

Soms moet je moeilijke financiële knopen doorhakken. Net dan is het verstandig om je uitvaartverzekering te laten doorlopen.

Want vroegtijdig je verzekering stoppen, is altijd financieel nadelig. Bovendien ben je dan niet meer verzekerd voor de kosten van je uitvaart. Dat betekent dat jij of jouw nabestaanden die zelf moeten betalen.

Met het DELA Uitvaartzorgplan regel je de kosten van je uitvaart op voorhand. Dat zorgt voor gemoedsrust. Voor jezelf en je geliefden. Nu én later. Want de dag dat je er niet meer bent, staat DELA klaar. We betalen dan de uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor je verzekerd bent. Blijft er een saldo over ?  Dan betalen we dat uit aan de (door jou gekozen) begunstigden.

Vanaf de eerste premiebetaling
Van zodra de eerste premie werd betaald en dus ongeacht het moment van overlijden, betalen we het volledige verzekerde bedrag uit.

Persoonlijke en unieke DELA nabestaandenzorg
We zorgen ook voor de financiële, praktische en emotionele ondersteuning rondom afscheid. En geven je dierbaren een unieke DELA nabestaandenzorg. Die helpt je geliefden in de moeilijke tijd na het overlijden.

We verwachten dat je je premie tijdig betaalt. Lukt dat niet? Dan sturen we je een betalingsherinnering.

Goed om te weten

  • DELA rekent geen extra kosten aan bij een betalingsachterstand.
  • Betaal je de premie meerdere maanden niet? En krijgen we geen antwoord op onze betalingsherinneringen? Dan zeggen we je uitvaartverzekering automatisch op. Je bent dan mogelijk niet meer verzekerd.
  • Is je verzekering opgezegd omdat je de premie te laat betaald hebt? Dan kunnen we ze mogelijk opnieuw opstarten. Dat gebeurt zonder medische acceptatie, maar wel onder bepaalde voorwaarden.
    Lees ook: 'Kan ik mijn verzekering opnieuw opstarten?'

Je las het algemene antwoord op deze vraag. Zoek je het antwoord specifiek voor jouw verzekering ?

Vind de antwoorden die je zoekt specifiek voor jouw verzekering hier:

Weet je niet welke verzekering je hebt ? We helpen je graag.

Geef hier je polisnummer in

Heb je het antwoord op je vraag niet gevonden?

Wij helpen je graag.

Neem contact op