Menu
Zoek
Contact

Waarom zou ik een uitvaartverzekering afsluiten?

Omdat je graag van het leven blijft genieten, zorg je nu al voor later. … Want sluit je een uitvaartverzekering bij DELA af? Dan regel je je afscheid op voorhand. Ontdek alle troeven van onze uitvaartverzekering.

Onze uitvaartverzekering heet voluit ‘DELA Uitvaartzorgplan’. Het is een individuele Tak 21-levensverzekering. Daarmee regel je de kosten van je uitvaart op voorhand. Zo hoeven je nabestaanden zich later geen zorgen te maken. 

Praktische en administratieve hulp
Financieel is alles geregeld. DELA betaalt je uitvaart. Maar DELA doet nog meer. We verlenen unieke en persoonlijke nabestaandenzorg en geven advies. Na de uitvaart gaat een van onze consulenten naar de naaste familie om hen te helpen met de praktische en administratieve zaken.

Psychologische bijstand
Om hulp te bieden bij het intense verdriet na het overlijden van een dierbare, biedt DELA psychologische ondersteuning aan. Op vraag van de nabestaanden regelen we in de maand na het overlijden extra diensten, zoals: kinderoppas, gezinshulp, bewaking van de woning van de overledene de dag van de uitvaart, tijdelijke of permanente opvang van huisdieren.

Repatriëring en vervroegde terugkeer
Bij je overlijden in het buitenland zorgt DELA voor het overbrengen van het lichaam naar België. We betalen de verzorging en het kisten van het lichaam, de kist zelf en het transport naar ons land. Ook als je in het land van overlijden begraven of verast wordt, zorgt DELA voor bovenstaande zaken, het plaatselijke vervoer en een vliegtuigticket voor één familielid om ter plaatse te gaan.

DELA zorgt ook voor repatriëring uit het buitenland. Gaat het om een overlijden in België, maar vertoeven de gezinsleden op dat moment in het buitenland? Dan brengen we hen kosteloos terug naar België.