Nijlen
Zandhoven

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartverzorging Van Tendeloo-Verhagen is gestart op 1 januari 1990, na overname van de bestaande begrafenisonderneming Rijmenants in de Elsendonkstraat te Nijlen. Om een betere service te verlenen werd beslist om het bestaande gebouw te vervangen door een nieuwbouw met funerarium. Het funerarium te Nijlen werd geopend in oktober 1992 en heeft 6 aparte begroetingsruimtes. Qua inrichting werd gekozen voor een huiselijke omkadering, opdat iedereen die dat wenst, afscheid kan nemen van een dierbare in een gepaste, confortabele sfeer en omgeving.

In 1999 werd ook het rouwdrukwerk in eigen beheer genomen, waardoor een snellere service mogelijk werd. Het drukken en bijdrukken van rouwbrieven en -prentjes kan sindsdien op zeer korte tijd gerealiseerd worden. In Kessel openden wij een winkel, en om ook aan de mensen in de regio Zandhoven een nog betere service te verlenen, kochten wij een gebouw aan de Langestraat (tegenover Schoenen Van Loock). Na een herschikking van de bestaande ruimte en grote verbouwingswerken werd in maart 2010 ons funerarium te Zandhoven geopend. Het funerarium heeft 3 aparte begroetingsruimtes met telkens een bijhorende wachtruimte. Ook hier werd gekozen voor een neutrale, serene inrichting. 

Om de beste dienstverlening te garanderen blijven wij steeds verder investeren in onze onderneming. Het aanbod in lijkkisten, urnes, bloemen, rouwbrieven, prentjes … enz wordt regelmatig aangepast aan de recentste ontwikkelingen en trends. Ook onze lijkwagens worden met de grootste zorg onderhouden en vervangen indien nodig. Momenteel beschikken wij over een grijze lijkwagen Mercedes, een grijze lijkwagen Jaguar en een grijze Eagle Chrysler Voyager om ook op een discrete manier overbrengingen te kunnen doen.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen