Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Jacques Smeets startte in de jaren ’50 als begrafenisondernemer. Hij was, samen met zijn team, de steun en toeverlaat van vele families bij een overlijden. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Smeets zich in 2006 aan bij DELA.

In 2016 nam Robin Gilis tijdelijk de fakkel over en sinds december 2018 heeft Shana De Jonghe de leiding over Uitvaartcentrum Smeets. Samen met haar team streeft zij dagelijks naar een persoonlijk verhaal met professionele zorg voor een waardig afscheid. Een serene en kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan onze betrokken families dragen zij allen dan ook hoog in het vaandel.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen