Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartcentrum Jacobs werd begin 1900 opgericht door de grootvader van Alfons Jacobs. Na het overlijden van zijn vader zette Alfons samen met zijn moeder het levenswerk van zijn vader in 1960 verder. In 1975 nam Alfons het uitvaartcentrum over, samen met zijn vrouw Christiane. Uitvaartcentrum Smedts (vroeger een taxibedrijf) bestaat sinds 1968 en werd opgericht door Theo Smedts en zijn echtgenote Agnes. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloten beide uitvaartcentra (Smedts-Jacobs) in 2003 de handen in elkaar en werden ze partner van DELA. 

In 2011 opende uitvaartcentrum Smedts-Jacobs een volledig nieuw uitvaartcentrum in Aartselaar om de inwoners de mogelijkheid te geven om hun dierbare te groeten op een mooie en intieme plaats in hun eigen gemeente.

Het team van Smedts-Jacobs staat garant voor een persoonlijke uitvaart waar de wensen van de overleden dierbare en de nabestaanden centraal staan.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen