Uitvaartcentrum DELA Dampoort

"Ik vind het belangrijk om er te zijn voor rouwende families in deze moeilijke periode. Ik wil graag een antwoord bieden op al hun vragen en hen een waardig, stijlvol afscheid bieden dat volledig beantwoordt aan hun wensen.”

Wouter Van Soom
Begrafenisondernemer

Wie zijn we

Wij nemen deel aan Open Bedrijvendag 2014!

Benieuwd naar de werking van ons uitvaartcentrum? Kom dan langs op zondag 5 oktober 2014 tijdens Open Bedrijvendag voor een unieke blik achter de schermen. Je kan die dag niet alleen onze aula, groetruimtes en verzorgingskamer bezoeken, maar ook een herinneringsballon oplaten ter herinnering van een dierbare overledene. 

Iedereen van harte welkom van 10u tot 17u: Land Van Waaslaan 4 in Gent. Bovendien krijgt iedereen een mooie attentie mee naar huis. Tot dan!

Nabestaandenzorg, zo zorg je voor elkaar

Onze consulenten nabestaandenzorg zorgen voor persoonlijke bijstand en advies. Zij helpen uw familieleden met de administratieve afhandeling van uw overlijden zodat uw nabestaanden de tijd krijgen om te kunnen rouwen. Deze nabestaandenzorg is standaard inbegrepen in het DELA Uitvaartzorgplan.

Ons uitvaartcentrum in beeld

Hoe ziet uw uitvaart eruit?

Een begrafenis of crematie? Adèle of Eric Clapton? Een koffietafel of een uitgebreid afscheidsdiner? Hoe moet uw persoonlijke uitvaart eruit zien? Vul de digitale wilsbeschikking in en leg uw uitvaartwensen tot in detail vast. Zo bent u zeker dat u de uitvaart krijgt die u wenst.

Safe In Heaven

Maak op safeinheaven.be een digitale kluis aan voor uw online profielen en belangrijke documenten.

BeforeYouGo.be

www.BeforeYouGo.be is de online referentie op het vlak van dood, rouwen, verlies, uitvaart en alle aanverwante thema's.

Overlijdensberichten

Op www.ingedachten.be kan u de rouwregisters tekenen bij overlijdensberichten van een dierbare of bekende persoon.