Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

François Thibaut kiest in 1956 voor het beroep van begrafenisondernemer en richt uitvaartcentrum Thibaut op. Wanneer hij sterft in 1971 neemt zijn zoon Eric de zaak over.

Als vaste waarde in Mechelen mocht het uitvaartcentrum in 1980 de memorabele begrafenis verzorgen van Louis Neefs.

Inge, de vrouw van Eric Thibaut, stapt in 1981 mee in de zaak. Een jaar later opent Marina Thibaut, dochter van oprichter François, Zaal Vrouwvliet om koffietafels te verzorgen.

In 2004 sluit uitvaartcentrum Thibaut zich aan bij DELA.

In 2008 gaan eigenaars Eric en zijn vrouw Inge op pensioen, en neemt Natascha Rylant de touwtjes van het familiebedrijf in handen. Zij bouwt verder op een lange traditie en heel wat ervaring. Een jaar later breidt het uitvaartcentrum uit en verhuist van de Hombeeksesteenweg naar de Brusselsesteenweg.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen