Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Jozef Barthels startte zijn uitvaartcentrum in 1951. In Lanaken, vlakbij de Nederlandse grens, kreeg uitvaartcentrum Barthels naam en faam. Met zijn 60 jaar ervaring weet dit centrum het vertrouwen te verdienen van iedereen, van Vlamingen én Nederlanders.

In 1979 nam zijn zoon Roger de zaak over. Hij bouwde verder op de ervaring en traditie van zijn vader. Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Roger Barthels zich in 2010 aan bij DELA.

In december 2021 nam Veerle Sandhövel het roer over om de serene en kwaliteitsvolle dienstverlening verder aan te bieden aan de betrokken families.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen