Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Remans werd opgericht in 1952, en is hiermee de oudste uitvaartonderneming in Genk en omstreken. In 1988 nam René Remans de zaak over van zijn ouders, samen met zijn echtgenote Simonne Schouteden. Eind 2015 werd de zaak overgegeven aan DELA met Alexandra Mazzarella als uitvaartondernemer.

Uitvaartzorg Lantmeeters-Geyskens werd op 26 april 1998 opgestart door Guido Lantmeeters, na jarenlang als losse medewerker in de uitvaartsector gewerkt te hebben. Het harde werken en zijn jarenlange inzet voor de nabestaanden loonde zich en de zaak werd in 2014 uitgebreid. In 2018 werd de zaak overgenomen door DELA.

In 2019-2020 sloegen beide uitvaartcentra de handen in elkaar om voortaan als Uitvaartzorg Remans-Lantmeeters de meest kwalitatieve dienstverlening aan nabestaanden te kunnen bieden. Dankzij de goede zorgen en gedreven inzet van het hele team, wordt steeds weer gestreefd naar de perfecte uitvaart op maat van elke overledene en diens nabestaanden. 

Vanaf november 2023 zal Uitvaartzorg Remans-Lantmeeters verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Remans-Lantmeeters DELA, met Valérie Theuwissen aan het roer als uitvaartondernemer. 

Stel een vraag

* verplicht in te vullen