Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

In 1975 start Marc Barthels met zijn begrafenisonderneming in Maasmechelen. Een jaar later opent hij hier het eerste funerarium in het Maasland, en nog eens drie jaar later volgt een funerarium in Dilsen-Stokkem. Zijn onderneming groeit uit tot één van de belangrijkste in de regio.

In 1988 wordt een eigen offset-drukkerij geopend, die later nog wordt uitgerust met een digitaal kleurendruksysteem.

In 1991 opent Marc Barthels een nieuwbouwcomplex in Maasmechelen, waarmee hij een nieuwe norm lanceert voor de funeraria in heel België.

In 2002 volgt ook Dilsen-Stokkem met een nieuw gebouw dat uitgerust is met dezelfde technische snufjes als het funerarium in Maasmechelen. In 2008 wordt op dezelfde locatie een nieuwe winkel geopend.

Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloot Marc Barthels zich in 2008 aan bij DELA.

Vanaf 2024 zal Uitvaartzorg Marc Barthels verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Marc Barthels DELA

Stel een vraag

* verplicht in te vullen