Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Op 26 april 1998, startte Guido Lantmeeters samen met zijn toenmalige echtgenote, zijn eigen uitvaartonderneming in Genk nadat hij jarenlang als losse medewerker in de uitvaartzorg gewerkt had. De eerste 5 jaren combineerde hij zijn job als begrafenisondernemer met een job in de Ford fabrieken als heftruckchauffeur in nachtdienst. Na 5 jaar is hij zijn hart en passie gevolgd en sindsdien legde hij zich volledig toe op zijn job als begrafenisondernemer. Helaas verloor hij zijn echtgenote in 2011 en zette hij de zaak alleen verder. Het harde werken en het streven naar de
perfecte uitvaart loonde zich, het uitvaartcentrum werd te klein. In 2014 deed de opportuniteit zich voor om uit te breiden.
In 2018 werd de zaak overgenomen door DELA.

Wij danken Guido voor zijn jarenlange passionele inzet voor zijn klanten.

Uitvaartcentrum Remans en Lantmeeters hebben inmiddels de handen in elkaar geslagen en zorgen ervoor dat alles met minstens dezelfde passie en kwaliteit zal worden voortgezet.
 

Stel een vraag

* verplicht in te vullen