Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Gustaaf Marote startte in 1935 met een schrijnwerkerij. Hij verkocht er ook zelf getimmerde kisten. Sinds 1960 richt de zaak haar activiteiten uitsluitend op het organiseren van begrafenissen. Dit bijhuis van uitvaartcentrum Marote (Oostende) groeide ondertussen uit tot een volwaardige locatie.

Uitvaartcentrum Lambrecht werd destijds opgericht in 1990 vlak naast het A.Z. Zeno (voormalig Fabiolaziekenhuis). Om een nog betere dienstverlening te garanderen, sloten zowel Marote - De Haan als Lambrecht zich in 2005 aan bij DELA. Beide uitvaartcentra gaan sinds 2024 samen verder onder de naam
Uitvaartzorg Lambrecht – Marote DELA. Huidig uitvaartondernemer Stefan Vrielynck bouwt verder op de traditie van kwaliteit en service.

Vanaf 2024 zal Uitvaartzorg Lambrecht verder gaan onder de naam Uitvaartzorg Lambrecht - Marote DELA.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen