011 22 28 88
089 36 36 88

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Na jarenlange ervaring als medewerker bij diverse begrafenisondernemers, begon Johan Jorissen in augustus 2004 zijn eigen uitvaartonderneming in Zutendaal. In augustus 2011 werd het tweede funerarium geopend in Diepenbeek.

Beide funeraria zijn hedendaags en huiselijk ingericht. Ze hebben tot doel om getroffen families een thuisgevoel te geven, een tas koffie aan te bieden en op een waardige manier afscheid te laten nemen van hun geliefde.

Om families nog beter van dienst te zijn, heeft het team bij Uitvaartzorg Jorissen in mei 2013 het Klooster van Rooierheide (Diepenbeek) gekocht en omgebouwd tot een mooie, grote aula en extra ruimte voor koffietafels. Op die manier kunnen zij alles mooi gecentraliseerd en in eigen beheer aanbieden aan de nabestaanden.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen