Diepenbeek
Zutendaal

Hoe kunnen we u helpen?

Omdat het verlies van een dierbare een heel ingrijpende gebeurtenis is, begeleiden we u in alle stappen voor, tijdens en na de uitvaart.

We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart. We maken ook tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de (uitvaart)wensen en het budget van de overleden dierbare en/of de nabestaanden. Elke uitvaart is een héél persoonlijke aangelegenheid. Een mooi afscheid is ook noodzakelijk om een pijnlijk verlies te kunnen verwerken en een plaatsje te geven.

Geschiedenis

Uitvaartzorg Jorissen werd in 2004 opgericht met een eerste uitvaartcentrum in Zutendaal, en na een succesvolle groei werd in augustus 2011 een tweede funerarium geopend in Diepenbeek. Beide uitvaartcentra zijn huiselijk en hedendaags ingericht, dit als doel om onze getroffen families in een laagdrempelige en rustgevende omgeving te ontvangen. Om onze dienstverlening verder uit te breiden heeft Uitvaartzorg Jorissen in mei 2013 het Klooster van Rooierheide in Diepenbeek overgekocht en omgebouwd tot een aula en extra ruimte voor het organiseren van koffietafels.

Sedert 2021 werd de fakkel overgedragen aan Valérie Theuwissen, samen met haar team streeft zij dagelijks naar een persoonlijk verhaal en vervolgens een waardig moment van afscheid. Een warme, betrokken en serene dienstverlening bieden aan haar betrokken families draagt zij hoog in het vaandel.

Stel een vraag

* verplicht in te vullen